PRÉMIOVÉ KUŘE

Péče

Naše Královská kuřata vybíráme výhradně z českých farem, kde dostávají spoustu péče, trpělivosti i vytrvalé píle místních farmářů. 
To je největší tajemství jejich skvělé chuti a pevnosti masa. Královská kuřata mají: 

Téměř 2x delší chov

MINIMÁLNĚ 56 DNŮ

NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ

KRMIVO

VĚTŠÍ PROSTOR

PRO VÍCE POHYBU

U nás koupíte maso primárně
z českých chovů

Nejchutnější maso je vždy to čerstvé a musí pocházet ze zdravých a dobře krmených zvířat. Proto si u nás zakládáme nejen na jeho čerstvosti, ale i původu. Cestu masa ostře sledujeme, abychom vám mohli nabídnout jen to nejlepší. Zjistěte více o tom, jak udržet maso co nejdéle čerstvé nebo se nechte inspirovat celou řadou užitečných receptů. 

Původ

Naše kuřecí je 100% české

A takto vypadají naše farmy

A takto vypadají naše farmy

Zjistěte ze které farmy kuře pochází

Péče

PEČUJTE O ZAKOUPENÉ KUŘE TAKÉ KRÁLOVSKY

Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Skladujte ho ve spodní části
chladničky při teplote 0-4 ˚C

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Hovězí

Hovězí maso patří k nejhodnotnějším druhům masa. Pro kulinářské využití je lepší maso vyzrálé, které je křehčí a rychleji se připravuje. Maso ze starších zvířat má naopak typickou výraznější chuť díky tzv. mramorování masa, což jsou jemné světlé tukové žilky ve svalovině.

Připravte si s námi oblíbené jídlo - od bifteku po guláš.

Vepřové

Vepřové maso je typickou součástí českých jídel. Nejlepší jakostní třídu tvoří panenská svíčková, pečeně a kýta. Výborné jsou ale např. i krkovice, bok a plec.

Vepřové kupujte čerstvé, s viditelným tukem, který je nositelem chuti. S našimi recepty si zvládnete připravit víc než jen řízek. 

Kuřecí

Kuřecí maso je nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Jedná se o celosvětově nejrozšířenější druh masa, který je konzumován. Toto maso je velice oblíbené kvůli své jemné chuti a připravit si jej zvládne opravdu každý snadno a rychle.

Kromě klasického kuřete nabízíme i vynikající Královské kuře.

Ostatní

Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.

Hovězí

Hovězí maso patří k nejhodnotnějším druhům masa. Pro kulinářské využití je lepší maso vyzrálé, které je křehčí a rychleji se připravuje. Maso ze starších zvířat má naopak typickou výraznější chuť díky tzv. mramorování masa, což jsou jemné světlé tukové žilky ve svalovině.

Připravte si s námi oblíbené jídlo - od bifteku po guláš.

Vepřové

Vepřové maso je typickou součástí českých jídel. Nejlepší jakostní třídu tvoří panenská svíčková, pečeně a kýta. Výborné jsou ale např. i krkovice, bok a plec.

Vepřové kupujte čerstvé, s viditelným tukem, který je nositelem chuti. S našimi recepty si zvládnete připravit víc než jen řízek. 

Kuřecí

Kuřecí maso je nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Jedná se o celosvětově nejrozšířenější druh masa, který je konzumován. Toto maso je velice oblíbené kvůli své jemné chuti a připravit si jej zvládne opravdu každý snadno a rychle.

Kromě klasického kuřete nabízíme i vynikající Královské kuře.

Ostatní

Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.