Děkujeme za váš výběr:
BOK s kostí, v celku
Vepřový bok s kostí se hodí na dlouhé pečení, grilování a marinování. Jde o tučnou, šťavnatou část vepřového a kosti masu navíc dodají při pečení intenzivnější chuť. Vepřový bok neodmyslitelně patří do tradiční české kuchyně.
Odkud pocházím
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Horní část masa před pečením nařízněte do mřížky, můžete ho přelít horkou vodou, a poté prosolte. Nařezanou stranou ho pak položte do pekáče.


Kůže musí být při pečení zcela v jedné rovině, aby se vytvořila rovnoměrně křupavá kůrka.


Před koncem pečení můžete bůček potřít sladko-kyselou omáčkou.


Horní část masa před pečením nařízněte do mřížky, můžete ho přelít horkou vodou, a poté prosolte. Nařezanou stranou ho pak položte do pekáče.


Kůže musí být při pečení zcela v jedné rovině, aby se vytvořila rovnoměrně křupavá kůrka.


Před koncem pečení můžete bůček potřít sladko-kyselou omáčkou.