Vepřový bok patří sice k tučným masům, ale zároveň je chuťově velmi výrazný a šťavnatý. Najde se mezi vámi jistě celá řada jeho milovníků i odpůrců. Vychutnat si ho můžete jako klasické výpečky, ale chuťové buňky potěšíte i uzeným bokem nebo v kombinaci s bylinkami. Také křupavý bůček na asijský způsob si zamilujete.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Kůže musí být při pečení zcela v jedné rovině, aby se vytvořila rovnoměrně křupavá kůrka.
Před koncem pečení můžete bůček potřít sladko-kyselou omáčkou.
Připravte si také lahůdku v podobě domácí Rillettes (vepřovka).
Kůže musí být při pečení zcela v jedné rovině, aby se vytvořila rovnoměrně křupavá kůrka.
Před koncem pečení můžete bůček potřít sladko-kyselou omáčkou.
Připravte si také lahůdku v podobě domácí Rillettes (vepřovka).