Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

BOK bez kosti, v celku

Vepřový bok patří sice k tučným masům, ale zároveň je chuťově velmi výrazný a šťavnatý. Najde se mezi vámi jistě celá řada jeho milovníků i odpůrců. Vychutnat si ho můžete jako klasické výpečky, ale chuťové buňky potěšíte i uzeným bokem nebo v kombinaci s bylinkami. Také křupavý bůček na asijský způsob si zamilujete.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Kůže musí být při pečení zcela v jedné rovině, aby se vytvořila rovnoměrně křupavá kůrka.

Před koncem pečení můžete bůček potřít sladko-kyselou omáčkou.

Připravte si také lahůdku v podobě domácí Rillettes (vepřovka).

Kůže musí být při pečení zcela v jedné rovině, aby se vytvořila rovnoměrně křupavá kůrka.

Před koncem pečení můžete bůček potřít sladko-kyselou omáčkou.

Připravte si také lahůdku v podobě domácí Rillettes (vepřovka).

Co dobrého uvařit?

Recepty

VEPŘOVÝ BOK S JAVOROVÝM SIRUPEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 2 hod.

VEPŘOVÝ BŮČEK NA ASIJSKÝ ZPŮSOB

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

SLADKOKYSELÉ SOTÉ Z VEPŘOVÉHO BOKU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 2 hod. 15 min.

VEPŘOVÝ BOK S JAVOROVÝM SIRUPEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 2 hod.

VEPŘOVÝ BŮČEK NA ASIJSKÝ ZPŮSOB

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

SLADKOKYSELÉ SOTÉ Z VEPŘOVÉHO BOKU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 2 hod. 15 min.