Královské kuře se vyznačuje vyšší pevností a chutností masa.
Téměř 2x delší chov oproti běžnému kuřeti, více prostoru pro pohyb a nutričně vyvážené krmivo zajišťují výjimečnou chuť masa z tohoto kuřete.
MINIMÁLNĚ 56 DNŮ
KRMIVO
PRO VÍCE POHYBU
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Po upečení kuře přikryjte alobalem a nechte několik minut odležet. Udrží si šťavnatost.
Z celého kuřete snadno vyříznete prsní řízky, stehna, křidélka a ještě vám zbydou kosti na polévku.
Na dochucení masa můžete použít jen sůl a pepř nebo tymián, rozmarýn, česnek či grilovací koření.
Po upečení kuře přikryjte alobalem a nechte několik minut odležet. Udrží si šťavnatost.
Z celého kuřete snadno vyříznete prsní řízky, stehna, křidélka a ještě vám zbydou kosti na polévku.
Na dochucení masa můžete použít jen sůl a pepř nebo tymián, rozmarýn, česnek či grilovací koření.