Kuře

Děkujeme za váš výběr:

Královské kuře

Maso - detail hlavní obsah

Královské kuře se vyznačuje vyšší pevností a chutností masa.
Téměř 2x delší chov oproti běžnému kuřeti, více prostoru pro pohyb a nutričně vyvážené krmivo zajišťují výjimečnou chuť masa z tohoto kuřete.

Téměř 2x delší chov

MINIMÁLNĚ 56 DNŮ

NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ

KRMIVO

VĚTŠÍ PROSTOR

PRO VÍCE POHYBU

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_chicken.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_chicken.jpg
Odkud pocházím

Chcete zjistit více o původu

Zadejte unikátní kód a zjistěte, z jaké farmy kuře pochází.

původ masa formulář mob

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Po upečení kuře přikryjte alobalem a nechte několik minut odležet. Udrží si šťavnatost.

Z celého kuřete snadno vyříznete prsní řízky, stehna, křidélka a ještě vám zbydou kosti na polévku.

Na dochucení masa můžete použít jen sůl a pepř nebo tymián, rozmarýn, česnek či grilovací koření.

Po upečení kuře přikryjte alobalem a nechte několik minut odležet. Udrží si šťavnatost.

Z celého kuřete snadno vyříznete prsní řízky, stehna, křidélka a ještě vám zbydou kosti na polévku.

Na dochucení masa můžete použít jen sůl a pepř nebo tymián, rozmarýn, česnek či grilovací koření.

Co dobrého uvařit?

Recepty

KUŘE PEČENÉ S  HROZNOVÝM VÍNEM A NÁDIVKOU

KUŘE PEČENÉ S  HROZNOVÝM VÍNEM A NÁDIVKOU

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1 hod.
KUŘE NAPLOCHO S BYLINKOVÝM PESTEM

KUŘE NAPLOCHO S BYLINKOVÝM PESTEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1 hod.
PEČENÉ KUŘE S CITRONOVÝM MÁSLEM A OKURKOVÝM SALÁTEM

PEČENÉ KUŘE S CITRONOVÝM MÁSLEM A OKURKOVÝM SALÁTEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
PEČENÉ KUŘE S POHANKOU

PEČENÉ KUŘE S POHANKOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
KUŘE NA KMÍNU

KUŘE NA KMÍNU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
KUŘE PEČENÉ S  HROZNOVÝM VÍNEM A NÁDIVKOU

KUŘE PEČENÉ S  HROZNOVÝM VÍNEM A NÁDIVKOU

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1 hod.
KUŘE NAPLOCHO S BYLINKOVÝM PESTEM

KUŘE NAPLOCHO S BYLINKOVÝM PESTEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1 hod.
PEČENÉ KUŘE S CITRONOVÝM MÁSLEM A OKURKOVÝM SALÁTEM

PEČENÉ KUŘE S CITRONOVÝM MÁSLEM A OKURKOVÝM SALÁTEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
PEČENÉ KUŘE S POHANKOU

PEČENÉ KUŘE S POHANKOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
KUŘE NA KMÍNU

KUŘE NA KMÍNU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.