Hovězí

Děkujeme za váš výběr:

ZADNÍ VÁLEČEK plátky

Maso - detail hlavní obsah

Zadní váleček je libové maso s nízkým podílem tuku, které po úpravě zůstává měkké a šťavnaté. Hodí se na přírodní plátky, řízky nebo medailonky. Skvěle chutná v kombinaci se smetanovými omáčkami (např. svíčkovou) nebo dušené na víně, česneku nebo houbách.    
    

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Z této části se připravují steaky s názvem Chuck tender.

Maso před jeho úpravou očistěte.

Vyzkoušejte špízy, které chvíli před sundáním z grilu posypete čerstvě nastrouhaným parmazánem.

Z této části se připravují steaky s názvem Chuck tender.

Maso před jeho úpravou očistěte.

Vyzkoušejte špízy, které chvíli před sundáním z grilu posypete čerstvě nastrouhaným parmazánem.

Co dobrého uvařit?

Recepty

ROZMARÝNOVÉ MEDAILONKY

ROZMARÝNOVÉ MEDAILONKY

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
DUŠENÉ HOVĚZÍ NA VÍNĚ S BRUSINKAMI

DUŠENÉ HOVĚZÍ NA VÍNĚ S BRUSINKAMI

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
Svíčková s houskovým knedlíkem

Svíčková s houskovým knedlíkem

Čas přípravy: 45 minut
Čas vaření: 5,5 hod.
ROZMARÝNOVÉ MEDAILONKY

ROZMARÝNOVÉ MEDAILONKY

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
DUŠENÉ HOVĚZÍ NA VÍNĚ S BRUSINKAMI

DUŠENÉ HOVĚZÍ NA VÍNĚ S BRUSINKAMI

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
Svíčková s houskovým knedlíkem

Svíčková s houskovým knedlíkem

Čas přípravy: 45 minut
Čas vaření: 5,5 hod.