Ostatní

Děkujeme za váš výběr:

MLETÉ – výrobek z mletého vepřového masa do 20 % tuku

Maso - detail hlavní obsah

Mix mletého vepřového masa je ideální variantou na karbanátky, do plněných paprik nebo na sekanou. Oceníte jeho rychlou úpravu i variabilní využití. Maso můžete smažit či dusit nebo zapékat se zeleninou nebo těstovinami v troubě.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

K dochucení se skvěle hodí čerstvé oregano, majoránka, tymián, mletá paprika nebo provensálské koření.

Z masa můžete udělat malé placičky a obalit je v trojobale.

Pokud vám při přípravě plněných paprik zbude trocha masové směsi, připravte z ní kuličky a duste spolu s paprikami v rajčatové omáčce.

K dochucení se skvěle hodí čerstvé oregano, majoránka, tymián, mletá paprika nebo provensálské koření.

Z masa můžete udělat malé placičky a obalit je v trojobale.

Pokud vám při přípravě plněných paprik zbude trocha masové směsi, připravte z ní kuličky a duste spolu s paprikami v rajčatové omáčce.

Co dobrého uvařit?

Recepty

VEPŘOVÉ BURGERY S AVOKÁDOVOU MAJONÉZOU

VEPŘOVÉ BURGERY S AVOKÁDOVOU MAJONÉZOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.
DOMÁCÍ SEKANÁ SE SÝREM

DOMÁCÍ SEKANÁ SE SÝREM

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 90 min.
ŘECKÉ MASOVÉ KOULE

ŘECKÉ MASOVÉ KOULE

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 20 min.
KARBANÁTKY Z MLETÉHO MASA S ROZMARÝNEM

KARBANÁTKY Z MLETÉHO MASA S ROZMARÝNEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 20 min.
PELMENĚ SE ZAKYSANOU SMETANOU

PELMENĚ SE ZAKYSANOU SMETANOU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 15 min.
VEPŘOVÉ BURGERY S AVOKÁDOVOU MAJONÉZOU

VEPŘOVÉ BURGERY S AVOKÁDOVOU MAJONÉZOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.
DOMÁCÍ SEKANÁ SE SÝREM

DOMÁCÍ SEKANÁ SE SÝREM

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 90 min.
ŘECKÉ MASOVÉ KOULE

ŘECKÉ MASOVÉ KOULE

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 20 min.
KARBANÁTKY Z MLETÉHO MASA S ROZMARÝNEM

KARBANÁTKY Z MLETÉHO MASA S ROZMARÝNEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 20 min.
PELMENĚ SE ZAKYSANOU SMETANOU

PELMENĚ SE ZAKYSANOU SMETANOU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 15 min.