Děkujeme za váš výběr:
MLETÉ – výrobek z mletého vepřového masa do 20 % tuku
Mix mletého vepřového masa je ideální variantou na karbanátky, do plněných paprik nebo na sekanou. Oceníte jeho rychlou úpravu i variabilní využití. Maso můžete smažit či dusit nebo zapékat se zeleninou nebo těstovinami v troubě.
Odkud pocházím
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


K dochucení se skvěle hodí čerstvé oregano, majoránka, tymián, mletá paprika nebo provensálské koření.


Z masa můžete udělat malé placičky a obalit je v trojobale.


Pokud vám při přípravě plněných paprik zbude trocha masové směsi, připravte z ní kuličky a duste spolu s paprikami v rajčatové omáčce.


K dochucení se skvěle hodí čerstvé oregano, majoránka, tymián, mletá paprika nebo provensálské koření.


Z masa můžete udělat malé placičky a obalit je v trojobale.


Pokud vám při přípravě plněných paprik zbude trocha masové směsi, připravte z ní kuličky a duste spolu s paprikami v rajčatové omáčce.