Mix mletého vepřového masa je ideální variantou na karbanátky, do plněných paprik nebo na sekanou. Oceníte jeho rychlou úpravu i variabilní využití. Maso můžete smažit či dusit nebo zapékat se zeleninou nebo těstovinami v troubě.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
K dochucení se skvěle hodí čerstvé oregano, majoránka, tymián, mletá paprika nebo provensálské koření.
Z masa můžete udělat malé placičky a obalit je v trojobale.
Pokud vám při přípravě plněných paprik zbude trocha masové směsi, připravte z ní kuličky a duste spolu s paprikami v rajčatové omáčce.
K dochucení se skvěle hodí čerstvé oregano, majoránka, tymián, mletá paprika nebo provensálské koření.
Z masa můžete udělat malé placičky a obalit je v trojobale.
Pokud vám při přípravě plněných paprik zbude trocha masové směsi, připravte z ní kuličky a duste spolu s paprikami v rajčatové omáčce.