Hovězí

Děkujeme za váš výběr:

DRŠŤKY krájené

Hovězí dršťky obsahují málo tuků a jsou dobře stravitelné. Používají se do dršťkové polévky, ale dále skvěle chutnají také dušené, zadělávané nebo smažené.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Před použitím syrové dršťky důkladně propláchněte ve studené vodě a očistěte je.

Základní příprava spočívá v předvaření. Alespoň 3-4x vyměňte vodu a až pak je použijte do pokrmu.

Dršťkovou polévku můžete dochutit majoránkou, nasekaným zázvorem a muškátovým oříškem.

Před použitím syrové dršťky důkladně propláchněte ve studené vodě a očistěte je.

Základní příprava spočívá v předvaření. Alespoň 3-4x vyměňte vodu a až pak je použijte do pokrmu.

Dršťkovou polévku můžete dochutit majoránkou, nasekaným zázvorem a muškátovým oříškem.

Co dobrého uvařit?

Recepty

ZADĚLÁVANÉ DRŠŤKY

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 2 hod.

DRŠŤKOVÁ POLÉVKA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 35 min.

KRÉMOVÉ DRŠŤKY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.

ZADĚLÁVANÉ DRŠŤKY

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 2 hod.

DRŠŤKOVÁ POLÉVKA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 35 min.

KRÉMOVÉ DRŠŤKY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.