Kuřecí maso obsahuje minimum cholesterolu, zato je bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Horní stehna bez kosti jsou velice šťavnatá a hodí se na řízky, pečení či grilování nebo přípravu s celou řadou omáček.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Maso přes potravinovou fólii rozklepejte na plátek a použijte na závitek.
Tip na marinádu: smíchejte olivový olej, česnek, sůl, pepř, papriku a chilli a maso potírejte během grilování.
Vyzkoušejte různé přílohy, např. bulgur, kuskus nebo pohanku.
Maso přes potravinovou fólii rozklepejte na plátek a použijte na závitek.
Tip na marinádu: smíchejte olivový olej, česnek, sůl, pepř, papriku a chilli a maso potírejte během grilování.
Vyzkoušejte různé přílohy, např. bulgur, kuskus nebo pohanku.