Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

STEHNA HORNÍ bez kosti a kůže

Kuřecí maso obsahuje minimum cholesterolu, zato je bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Horní stehna bez kosti jsou velice šťavnatá a hodí se na řízky, pečení či grilování nebo přípravu s celou řadou omáček.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Maso přes potravinovou fólii rozklepejte na plátek a použijte na závitek.

Tip na marinádu: smíchejte olivový olej, česnek, sůl, pepř, papriku a chilli a maso potírejte během grilování.

Vyzkoušejte různé přílohy, např. bulgur, kuskus nebo pohanku.

Maso přes potravinovou fólii rozklepejte na plátek a použijte na závitek.

Tip na marinádu: smíchejte olivový olej, česnek, sůl, pepř, papriku a chilli a maso potírejte během grilování.

Vyzkoušejte různé přílohy, např. bulgur, kuskus nebo pohanku.

Co dobrého uvařit?

Recepty

KUŘECÍ KUSKUS

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 50 min.

PIKANTNÍ KUŘE NA PIVU A MEDU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

KUŘECÍ STEHNA S KORIANDREM A LIMETKOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1 hod.

KUŘE SE SLANINOU A OMÁČKOU Z BÍLÉHO VÍNA

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1 hod.

POMERANČOVÁ KUŘECÍ STEHNA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1 hod.

KUŘECÍ KUSKUS

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 50 min.

PIKANTNÍ KUŘE NA PIVU A MEDU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

KUŘECÍ STEHNA S KORIANDREM A LIMETKOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1 hod.

KUŘE SE SLANINOU A OMÁČKOU Z BÍLÉHO VÍNA

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1 hod.

POMERANČOVÁ KUŘECÍ STEHNA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1 hod.