Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

PLEC plátky

Vepřová plec je méně tučná a vyžaduje delší tepelnou úpravu. Hodí se k pomalému pečení nebo dušení. Připravit si z ní můžete skvělý segedínský guláš nebo ji péct na houbách, na pivu či zelenině.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Namletou vepřovou plec můžete použít na lahodnou sekanou nebo karbanátky.

Maso nechte před tepelnou úpravou nějaký čas v pokojové teplotě.

Aby se maso nevysušilo, udržujte při pečení jeho vnitřní teplotu max. 98–100 °C.

Namletou vepřovou plec můžete použít na lahodnou sekanou nebo karbanátky.

Maso nechte před tepelnou úpravou nějaký čas v pokojové teplotě.

Aby se maso nevysušilo, udržujte při pečení jeho vnitřní teplotu max. 98–100 °C.

Co dobrého uvařit?

Recepty

VEPŘOVÁ PLEC S NOVÝMI BRAMBORAMI

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

BIGOŠ

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 75 min.

SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 50 min.

TRHANÉ VEPŘOVÉ S UZENOU OMÁČKOU A BRAMBOROVOU KAŠÍ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 3 hod.

VEPŘOVÁ PLEC S NOVÝMI BRAMBORAMI

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

BIGOŠ

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 75 min.

SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 50 min.

TRHANÉ VEPŘOVÉ S UZENOU OMÁČKOU A BRAMBOROVOU KAŠÍ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 3 hod.