Vepřová plec je méně tučná a vyžaduje delší tepelnou úpravu. Hodí se k pomalému pečení nebo dušení. Připravit si z ní můžete skvělý segedínský guláš nebo ji péct na houbách, na pivu či zelenině.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Namletou vepřovou plec můžete použít na lahodnou sekanou nebo karbanátky.
Maso nechte před tepelnou úpravou nějaký čas v pokojové teplotě.
Aby se maso nevysušilo, udržujte při pečení jeho vnitřní teplotu max. 98–100 °C.
Namletou vepřovou plec můžete použít na lahodnou sekanou nebo karbanátky.
Maso nechte před tepelnou úpravou nějaký čas v pokojové teplotě.
Aby se maso nevysušilo, udržujte při pečení jeho vnitřní teplotu max. 98–100 °C.