Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

NA POLÉVKU směs

Kuřecí směs je ideální na přípravu poctivého domácího drůbežího vývaru, ale můžete ji také použít do základu celé řady dalších polévek. Kuřecí vývar je velmi prospěšný pro zdraví, protože obsahuje celou řadu vitamínů, minerálů a aminokyselin a podporuje trávení.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Průběžně z vývaru odebírejte vzniklou pěnu.

Připravte si do vývaru různé druhy knedlíčků: masové, rýžové nebo třeba krupicové.

Pokud chcete vývar zbavit tuku, vychlaďte ho v lednici a poté ztuhlý tuk z hladiny seškrábněte lžící.

Průběžně z vývaru odebírejte vzniklou pěnu.

Připravte si do vývaru různé druhy knedlíčků: masové, rýžové nebo třeba krupicové.

Pokud chcete vývar zbavit tuku, vychlaďte ho v lednici a poté ztuhlý tuk z hladiny seškrábněte lžící.

Co dobrého uvařit?

Recepty

VÝVAR S KUŘECÍMI KNEDLÍČKY

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 3 hod.

PEČENÉ RIZOTO

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 3 hod.

OSTRÁ KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 3 hod.

VÝVAR S KUŘECÍMI KNEDLÍČKY

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 3 hod.

PEČENÉ RIZOTO

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 3 hod.

OSTRÁ KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 3 hod.