Kuřecí směs je ideální na přípravu poctivého domácího drůbežího vývaru, ale můžete ji také použít do základu celé řady dalších polévek. Kuřecí vývar je velmi prospěšný pro zdraví, protože obsahuje celou řadu vitamínů, minerálů a aminokyselin a podporuje trávení.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Průběžně z vývaru odebírejte vzniklou pěnu.
Připravte si do vývaru různé druhy knedlíčků: masové, rýžové nebo třeba krupicové.
Pokud chcete vývar zbavit tuku, vychlaďte ho v lednici a poté ztuhlý tuk z hladiny seškrábněte lžící.
Průběžně z vývaru odebírejte vzniklou pěnu.
Připravte si do vývaru různé druhy knedlíčků: masové, rýžové nebo třeba krupicové.
Pokud chcete vývar zbavit tuku, vychlaďte ho v lednici a poté ztuhlý tuk z hladiny seškrábněte lžící.