Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

PEČENĚ bez kosti

Maso - detail hlavní obsah

Vepřové pečeni s kostí se říká kotleta. Nachází se podél páteře mezi kýtou a krkovičkou. Obsahuje poměrně málo tuku a patří k nejhodnotnějším částem masa z prasete. Hodí se na pečení v troubě s bylinkami, dušení v troubě a rolády.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Před přípravou tukový povrch masa nařežte ostrým nožem.

Pokud připravujete roládu nebo pečeni v celku, svažte maso přírodním kuchařským provázkem, ať se rovnoměrně propeče.

Vyzkoušejte pečeni třeba na česneku, bylinkách, na červeném víně nebo se zelím.

Před přípravou tukový povrch masa nařežte ostrým nožem.

Pokud připravujete roládu nebo pečeni v celku, svažte maso přírodním kuchařským provázkem, ať se rovnoměrně propeče.

Vyzkoušejte pečeni třeba na česneku, bylinkách, na červeném víně nebo se zelím.

Co dobrého uvařit?

Recepty

VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ

VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 2 hod.
VEPŘOVÁ PEČENĚ S NÁDIVKOU

VEPŘOVÁ PEČENĚ S NÁDIVKOU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 60 min.
VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ S BRAMBOROVÝMI NOKY

VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ S BRAMBOROVÝMI NOKY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.
VEPŘOVÁ PEČÍNKA NA ZÁZVORU

VEPŘOVÁ PEČÍNKA NA ZÁZVORU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 90 min.
VEPŘOVÁ ROLÁDA

VEPŘOVÁ ROLÁDA

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 90 min.
VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ

VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 2 hod.
VEPŘOVÁ PEČENĚ S NÁDIVKOU

VEPŘOVÁ PEČENĚ S NÁDIVKOU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 60 min.
VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ S BRAMBOROVÝMI NOKY

VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ S BRAMBOROVÝMI NOKY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.
VEPŘOVÁ PEČÍNKA NA ZÁZVORU

VEPŘOVÁ PEČÍNKA NA ZÁZVORU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 90 min.
VEPŘOVÁ ROLÁDA

VEPŘOVÁ ROLÁDA

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 90 min.