Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

PANENSKÁ SVÍČKOVÁ

Maso - detail hlavní obsah

Panenská svíčková patří k nejhodnotnějším libovým částem vepřového. Má tvar dlouhého válečku, jemnou strukturu a lahodnou chuť. Stačí jí krátká tepelná úprava a hodí se na pečení v celku nebo na medailonky.

Odkud pocházím

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

K ochucení panenky můžete použít jen sůl a pepř.

Tip na marinádu: vyzkoušejte marinování s bylinkami, jako jsou tymián nebo šalvěj.

Pro pečení v celku obalte maso do slaniny, která dodá panence více šťávy a chuti.

K ochucení panenky můžete použít jen sůl a pepř.

Tip na marinádu: vyzkoušejte marinování s bylinkami, jako jsou tymián nebo šalvěj.

Pro pečení v celku obalte maso do slaniny, která dodá panence více šťávy a chuti.