Panenská svíčková patří k nejhodnotnějším libovým částem vepřového. Má tvar dlouhého válečku, jemnou strukturu a lahodnou chuť. Stačí jí krátká tepelná úprava a hodí se na pečení v celku nebo na medailonky.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
K ochucení panenky můžete použít jen sůl a pepř.
Tip na marinádu: vyzkoušejte marinování s bylinkami, jako jsou tymián nebo šalvěj.
Pro pečení v celku obalte maso do slaniny, která dodá panence více šťávy a chuti.
K ochucení panenky můžete použít jen sůl a pepř.
Tip na marinádu: vyzkoušejte marinování s bylinkami, jako jsou tymián nebo šalvěj.
Pro pečení v celku obalte maso do slaniny, která dodá panence více šťávy a chuti.