Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

VEPŘOVÁ PANENKA marinovaná

Panenská svíčková patří k nejhodnotnějším libovým částem vepřového. Má jemnou strukturu a lahodnou chuť. Stačí jí krátká tepelná úprava a díky tomu, že je již předem marinovaná, není potřeba ji nakládat a dochucovat.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Podávejte vepřové medailonky s vařeným bramborem a zelenými fazolkami nebo chřestem.

Maso můžete před smažením obalit v plátku slaniny a převázat provázkem. Slanina mu propůjčí svou nezaměnitelnou chuť.

Servírujte plátky panenky např. se švestkovou omáčkou.

Podávejte vepřové medailonky s vařeným bramborem a zelenými fazolkami nebo chřestem.

Maso můžete před smažením obalit v plátku slaniny a převázat provázkem. Slanina mu propůjčí svou nezaměnitelnou chuť.

Servírujte plátky panenky např. se švestkovou omáčkou.

Co dobrého uvařit?

Recepty

VEPŘOVÁ PANENKA S FÍKOVOU OMÁČKOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 15 minut

GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S FAZOLOVÝM SALÁTEM

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 minut

VEPŘOVÁ PANENKA S KRÉMOVOU ČOČKOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 minut

VEPŘOVÁ PANENKA S FÍKOVOU OMÁČKOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 15 minut

GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S FAZOLOVÝM SALÁTEM

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 minut

VEPŘOVÁ PANENKA S KRÉMOVOU ČOČKOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 minut