Panenská svíčková patří k nejhodnotnějším libovým částem vepřového. Má jemnou strukturu a lahodnou chuť. Stačí jí krátká tepelná úprava a díky tomu, že je již předem marinovaná, není potřeba ji nakládat a dochucovat.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Podávejte vepřové medailonky s vařeným bramborem a zelenými fazolkami nebo chřestem.
Maso můžete před smažením obalit v plátku slaniny a převázat provázkem. Slanina mu propůjčí svou nezaměnitelnou chuť.
Servírujte plátky panenky např. se švestkovou omáčkou.
Podávejte vepřové medailonky s vařeným bramborem a zelenými fazolkami nebo chřestem.
Maso můžete před smažením obalit v plátku slaniny a převázat provázkem. Slanina mu propůjčí svou nezaměnitelnou chuť.
Servírujte plátky panenky např. se švestkovou omáčkou.