Děkujeme za váš výběr:
KLIŽKA bez kosti
Kližka je nejvhodnější a nejčastěji používané maso na guláše či jiné masozeleninové ragú. Maso z kližky obsahuje velké množství kolagenu, který po delším vaření celý pokrm zjemní a dá mu bohatou chuť.
Typická příprava kližky je delším dušením, či zkrácením doby dušení v tlakovém hrnci, po kterém je maso příjemně měkké a jemné. Jde o chutné maso, které využijete i k přípravě silného hovězího vývaru.
Odkud pocházím
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Pomalé dušení či vaření je základ pro jemnou a intenzivní chuť masa.


Chystáte-li se na guláš nebo např. hovězí na houbách, nakrájejte maso na kostičky cca 2 x 2 cm.


Chuť hovězího ideálně doplňuje červené víno, a to jak na servírování, tak podlévání.


Pomalé dušení či vaření je základ pro jemnou a intenzivní chuť masa.


Chystáte-li se na guláš nebo např. hovězí na houbách, nakrájejte maso na kostičky cca 2 x 2 cm.


Chuť hovězího ideálně doplňuje červené víno, a to jak na servírování, tak podlévání.