Ostatní

Děkujeme za váš výběr:

KARBANÁTEK s pepřem

Maso - detail hlavní obsah

V jednoduchosti je krása! Karbanátek s pepřem má lahodnou chuť a jeho příprava vám zabere jen pár minut. Pokud hledáte tedy tip na rychlou a skvělou večeři či oběd, pak jste našli to pravé. Záleží pak už jen na vás, zda jej budete podávat s vařeným bramborem, v housce nebo se salátem a dipem.

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Jako přílohu můžete zvolit pečenou zeleninu nebo batátové hranolky.

Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu s nasekanou pažitkou, řeřichou a mátou. Osolte a opepřete.

Podávejte karbanátky s nasekanými čerstvými bylinkami, jako jsou petrželka nebo koriandr.

Jako přílohu můžete zvolit pečenou zeleninu nebo batátové hranolky.

Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu s nasekanou pažitkou, řeřichou a mátou. Osolte a opepřete.

Podávejte karbanátky s nasekanými čerstvými bylinkami, jako jsou petrželka nebo koriandr.