Děkujeme za váš výběr:
ČTVRTKY zadní
Kuřecí maso je lehce stravitelné, obsahuje malé množství cholesterolu, zato je bohaté na bílkoviny, minerály a nenasycené mastné kyseliny. S kuřecími čtvrtkami snadno a hravě vykouzlíte rychlé pestré pokrmy pro celou rodinu. Hodí se např. na pečení s bylinkami nebo zeleninou.
Odkud pocházím
Naše kuřecí je 100% české.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Vyzkoušejte marinádu z olivového oleje se solí, pepřem, česnekem, chilli a paprikou.


Dostaňte bylinky a máslo přímo pod kůži – nespálí se a maso krásně provoní.


Ke kuřecímu masu se skvěle hodí bílé víno, můžete ho vyzkoušet i k pečeným čtvrtkám.


Vyzkoušejte marinádu z olivového oleje se solí, pepřem, česnekem, chilli a paprikou.


Dostaňte bylinky a máslo přímo pod kůži – nespálí se a maso krásně provoní.


Ke kuřecímu masu se skvěle hodí bílé víno, můžete ho vyzkoušet i k pečeným čtvrtkám.