Vepřové sádlo obsahuje ideální poměr esenciálních mastných kyselin, které jsou vázané v tucích. Hodí se na přípravu domácích škvarků, na smažení, vaření, ale i na studenou kuchyni. Vepřové sádlo je stabilní při vysokých teplotách, takže se nepřepaluje. Oceníte jeho nezaměnitelnou chuť i dlouhou dobu spotřeby (při správném skladování).
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Sádlo uchovávejte vždy v temnu a chladu. Pro namazání na chleba mu stačí pár minut mino ledničku.
Vyzkoušejte sladké pečení se sádlem – např. koblihy, buchty nebo křehký ovocný koláč.
Sádlo na škvarky nechte před přípravou v lednici pořádně ztuhnout. Půjde pak lépe krájet.
Sádlo uchovávejte vždy v temnu a chladu. Pro namazání na chleba mu stačí pár minut mino ledničku.
Vyzkoušejte sladké pečení se sádlem – např. koblihy, buchty nebo křehký ovocný koláč.
Sádlo na škvarky nechte před přípravou v lednici pořádně ztuhnout. Půjde pak lépe krájet.