Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

Krájené sádlo

Vepřové sádlo obsahuje ideální poměr esenciálních mastných kyselin, které jsou vázané v tucích. Hodí se na přípravu domácích škvarků, na smažení, vaření, ale i na studenou kuchyni. Vepřové sádlo je stabilní při vysokých teplotách, takže se nepřepaluje. Oceníte jeho nezaměnitelnou chuť i dlouhou dobu spotřeby (při správném skladování).

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Sádlo uchovávejte vždy v temnu a chladu. Pro namazání na chleba mu stačí pár minut mino ledničku.

Vyzkoušejte sladké pečení se sádlem – např. koblihy, buchty nebo křehký ovocný koláč.

Sádlo na škvarky nechte před přípravou v lednici pořádně ztuhnout. Půjde pak lépe krájet.

Sádlo uchovávejte vždy v temnu a chladu. Pro namazání na chleba mu stačí pár minut mino ledničku.

Vyzkoušejte sladké pečení se sádlem – např. koblihy, buchty nebo křehký ovocný koláč.

Sádlo na škvarky nechte před přípravou v lednici pořádně ztuhnout. Půjde pak lépe krájet.

Co dobrého uvařit?

Recepty

ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.

FAŠANKOVÉ PAGÁČKY SE ŠKVARKY

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 20 min.

HOUBOVÝ KUBA SE ŠKVARKY

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 45 min.

ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.

FAŠANKOVÉ PAGÁČKY SE ŠKVARKY

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 20 min.

HOUBOVÝ KUBA SE ŠKVARKY

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 45 min.