V jednoduchosti je krása! Karbanátek s petrželkou má jemnou a lahodnou chuť. A jeho příprava vám zabere jen pár minut. Pokud hledáte tedy tip na rychlou a skvělou večeři či oběd, pak jste našli to pravé. Záleží pak už jen na vás, zda jej bude podávat s vařeným bramborem, v housce nebo se salátem a dipem.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Při přípravě v troubě rozložte karbanátky na pečicí papír a zakápněte olivovým olejem.
Jako přílohu můžete zvolit pečenou zeleninu, batátové hranolky nebo kaši s kyselou okurkou.
Podávejte karbanátky s nasekanými čerstvými bylinkami, jako jsou petrželka nebo koriandr.
Při přípravě v troubě rozložte karbanátky na pečicí papír a zakápněte olivovým olejem.
Jako přílohu můžete zvolit pečenou zeleninu, batátové hranolky nebo kaši s kyselou okurkou.
Podávejte karbanátky s nasekanými čerstvými bylinkami, jako jsou petrželka nebo koriandr.