Ostatní

Děkujeme za váš výběr:

MIX výrobek z mletého masa

Maso - detail hlavní obsah

Mix vepřového a hovězího oceníte především, pokud hledáte maso s variabilním využitím. Hodí se např. na přípravu karbanátků, do sekané nebo do boloňské omáčky. Experimentovat můžete i ve způsobu úpravy – ať už se chystáte maso smažit či dusit nebo zapékat s těstovinami v troubě – zaručeně si pochutnáte.

Odkud pocházím

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Při přípravě sekané nešetřete majoránkou. Pokud chcete maso více provonět, použijte čerstvé bylinky: majoránku, oregano či petrželku.

Mleté maso chutná báječně, když jej připravíte jako pirožky nebo masový štrůdl. Vyzkoušejte.

Mix mletého masa s rajčaty a česnekem můžete naplnit i do větších lilků a upéct v troubě.

Při přípravě sekané nešetřete majoránkou. Pokud chcete maso více provonět, použijte čerstvé bylinky: majoránku, oregano či petrželku.

Mleté maso chutná báječně, když jej připravíte jako pirožky nebo masový štrůdl. Vyzkoušejte.

Mix mletého masa s rajčaty a česnekem můžete naplnit i do větších lilků a upéct v troubě.