Mix vepřového a hovězího oceníte především, pokud hledáte maso s variabilním využitím. Hodí se např. na přípravu karbanátků, do sekané nebo do boloňské omáčky. Experimentovat můžete i ve způsobu úpravy – ať už se chystáte maso smažit či dusit nebo zapékat s těstovinami v troubě – zaručeně si pochutnáte.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Při přípravě sekané nešetřete majoránkou. Pokud chcete maso více provonět, použijte čerstvé bylinky: majoránku, oregano či petrželku.
Mleté maso chutná báječně, když jej připravíte jako pirožky nebo masový štrůdl. Vyzkoušejte.
Mix mletého masa s rajčaty a česnekem můžete naplnit i do větších lilků a upéct v troubě.
Při přípravě sekané nešetřete majoránkou. Pokud chcete maso více provonět, použijte čerstvé bylinky: majoránku, oregano či petrželku.
Mleté maso chutná báječně, když jej připravíte jako pirožky nebo masový štrůdl. Vyzkoušejte.
Mix mletého masa s rajčaty a česnekem můžete naplnit i do větších lilků a upéct v troubě.