Ostatní

Děkujeme za váš výběr:

MIX výrobek z mletého masa

Mix vepřového a hovězího oceníte především, pokud hledáte maso s variabilním využitím. Hodí se např. na přípravu karbanátků, do sekané nebo do boloňské omáčky. Experimentovat můžete i ve způsobu úpravy – ať už se chystáte maso smažit či dusit nebo zapékat s těstovinami v troubě – zaručeně si pochutnáte.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Při přípravě sekané nešetřete majoránkou. Pokud chcete maso více provonět, použijte čerstvé bylinky: majoránku, oregano či petrželku.

Mleté maso chutná báječně, když jej připravíte jako pirožky nebo masový štrůdl. Vyzkoušejte.

Mix mletého masa s rajčaty a česnekem můžete naplnit i do větších lilků a upéct v troubě.

Při přípravě sekané nešetřete majoránkou. Pokud chcete maso více provonět, použijte čerstvé bylinky: majoránku, oregano či petrželku.

Mleté maso chutná báječně, když jej připravíte jako pirožky nebo masový štrůdl. Vyzkoušejte.

Mix mletého masa s rajčaty a česnekem můžete naplnit i do větších lilků a upéct v troubě.

Co dobrého uvařit?

Recepty

TAŠTIČKY Z LISTOVÉHO TĚSTA S MLETÝM MASEM A HALLOUMI

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.

PRAVÉ ŘECKÉ PASTICCIO

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 90 min.

PLJESKAVICE S AJVAREM A KAJMAKEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 90 min.

TAŠTIČKY Z LISTOVÉHO TĚSTA S MLETÝM MASEM A HALLOUMI

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.

PRAVÉ ŘECKÉ PASTICCIO

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 90 min.

PLJESKAVICE S AJVAREM A KAJMAKEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 90 min.