Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

ŘÍZKY MIX prsní a stehenní

Mix prsních a stehenních řízků je ideální kombinací na přípravu lahodných řízků. Kuřecí maso obsahuje bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Je tedy nutričně hodnotné a zároveň lehce stravitelné. Řízky zvládnete připravit snadno, rychle, chutně – ať už je to třeba do tortilly, k salátu nebo k rýži. Toto maso má v kuchyni celou řadu využití a způsobů úprav.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Na ty nejlepší řízky nechte maso přes noc odležet v jogurtové marinádě.

Připravujete-li čínskou, indickou nebo mexickou kuchyni, nakrájejte maso na menší kousky. Nasaje tak do sebe lépe marinádu nebo omáčku.

Tip na marinádu: kremžská hořčice, olej, sójová omáčka, česnek, kari, sůl a pepř.

Na ty nejlepší řízky nechte maso přes noc odležet v jogurtové marinádě.

Připravujete-li čínskou, indickou nebo mexickou kuchyni, nakrájejte maso na menší kousky. Nasaje tak do sebe lépe marinádu nebo omáčku.

Tip na marinádu: kremžská hořčice, olej, sójová omáčka, česnek, kari, sůl a pepř.

Co dobrého uvařit?

Recepty

SLADKÉ BRAMBORY PLNĚNÉ TRHANÝM KUŘECÍM MASEM V BBQ OMÁČCE

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 75 min.

PIKANTNÍ KUŘECÍ KOUSKY V KRÉMOVÉ OMÁČCE SE ŠPAGETAMI

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

KUŘECÍ RAGÚ NA ČERVENÉM VÍNĚ SE ŠAFRÁNOVÝM RIZOTEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

SLADKÉ BRAMBORY PLNĚNÉ TRHANÝM KUŘECÍM MASEM V BBQ OMÁČCE

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 75 min.

PIKANTNÍ KUŘECÍ KOUSKY V KRÉMOVÉ OMÁČCE SE ŠPAGETAMI

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

KUŘECÍ RAGÚ NA ČERVENÉM VÍNĚ SE ŠAFRÁNOVÝM RIZOTEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.