Královský vepřík

Naši Královští vepříci pocházejí výhradně z českých farem, kde dostávají spoustu péče, trpělivosti i vytrvalé píle místních farmářů. Vepříci se mohou svobodně pohybovat, jak ve venkovním výběhu, tak v prostorné hale, kde mají vždy plná korýtka krmiva vypěstovaného přímo na farmě, kde sami žijí. Mezi největší tajemství jejich skvělé nezaměnitelné chuti patří

Vyzrálé minimálně 7 dní
Krmivo vypěstované na farmě
Z volného výběhu

Odkud pocházím

Naše vepřové je 100% české

Chov
Porážka
Baleno

Farma Straky

Vítejte na farmě Straky, provozované společností Agroprodukt, spol. s r.o. Na této farmě věnujeme našim vepříkům Královskou péči. Žijí zde přirozeným způsobem, jelikož mají k dispozici prostornou halu s hlubokou slámovou podestýlkou i venkovní výběh, kam mohou chodit kdykoliv, dle své libosti. Vepříkům dáváme krmivo, které tu sami vypěstujeme, jelikož přímo na farmě pěstujeme obiloviny, brambory i kořenovou zeleninu.

Podívejte se na video z našich farem

Podívejte se na video z našich farem

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Co dobrého uvařit?

Recepty

ITALSKÁ KAPSA PLNĚNÁ ŠUNKOU A SÝREM

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.

VEPŘOVÉ ZÁVITKY PLNĚNÉ CHŘESTEM, PARMAZÁNEM A CAMPAGNOLO SALÁMEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 60 min.

PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ ŘÍZEK S HOŘČICOVOU SMETANOVOU OMÁČKOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

BRAMBOROVÍ SNĚHULÁCI A VEPŘOVÝ KAPŘÍK

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 45 min.

ITALSKÁ KAPSA PLNĚNÁ ŠUNKOU A SÝREM

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.

VEPŘOVÉ ZÁVITKY PLNĚNÉ CHŘESTEM, PARMAZÁNEM A CAMPAGNOLO SALÁMEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 60 min.

PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ ŘÍZEK S HOŘČICOVOU SMETANOVOU OMÁČKOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

BRAMBOROVÍ SNĚHULÁCI A VEPŘOVÝ KAPŘÍK

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 45 min.