Hovězí kosti s morkem jsou ideální na vývary, demi-glace a přípravu dalších polévek. Morek můžete po upečení kostí použít na přípravu pomazánek, konzumovat s pečivem nebo jej použít k přípravě knedlíčků do polévky.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Maso a kosti pečte asi 20 min. v troubě na 220 °C. Polévka získá zlatavou barvu.
Zelenina do vývaru patří. Opatrně s mrkví a cibulí, ať není vývar příliš sladký.
Vývar dobře poslouží jako základ do omáček a dalších polévek.
Maso a kosti pečte asi 20 min. v troubě na 220 °C. Polévka získá zlatavou barvu.
Zelenina do vývaru patří. Opatrně s mrkví a cibulí, ať není vývar příliš sladký.
Vývar dobře poslouží jako základ do omáček a dalších polévek.