Hovězí

Děkujeme za váš výběr:

NA POLÉVKU s morkovou kostí

Hovězí kosti s morkem jsou ideální na vývary, demi-glace a přípravu dalších polévek. Morek můžete po upečení kostí použít na přípravu pomazánek, konzumovat s pečivem nebo jej použít k přípravě knedlíčků do polévky.    
    
    

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Maso a kosti pečte asi 20 min. v troubě na  220 °C. Polévka získá zlatavou barvu.

Zelenina do vývaru patří. Opatrně s mrkví a cibulí, ať není vývar příliš sladký. 

Vývar dobře poslouží jako základ do omáček a dalších polévek. 

Maso a kosti pečte asi 20 min. v troubě na  220 °C. Polévka získá zlatavou barvu.

Zelenina do vývaru patří. Opatrně s mrkví a cibulí, ať není vývar příliš sladký. 

Vývar dobře poslouží jako základ do omáček a dalších polévek. 

Co dobrého uvařit?

Recepty

HOVĚZÍ VÝVAR JAKO OD MAMINKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 3 hod.

RAMEN

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

SNADNÝ BORŠČ

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 2 hod.

HOVĚZÍ VÝVAR JAKO OD MAMINKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 3 hod.

RAMEN

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

SNADNÝ BORŠČ

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 2 hod.