Děkujeme za váš výběr:
ZADNÍ plátky
Hovězí plátky jsou kvalitní, libové maso, které se hodí na rolády, např. jako je španělský ptáček, nebo k omáčkám. Vyzkoušet můžete i některý z našich chutných salátů s hovězím masem. Budete mile překvapeni, jak vám zachutnají.
Odkud pocházím
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Chuť hovězího masa krásně podtrhuje červené víno.


Vyzkoušet můžete třeba také hovězí plátky na smetaně a na houbách.


Do masa před úpravou můžeme vetřít čerstvé nebo sušené bylinky či koření.


Chuť hovězího masa krásně podtrhuje červené víno.


Vyzkoušet můžete třeba také hovězí plátky na smetaně a na houbách.


Do masa před úpravou můžeme vetřít čerstvé nebo sušené bylinky či koření.