Děkujeme za váš výběr:
MASOVÉ KULIČKY s červenou řepou a telecím masem
Masové kuličky s červenou řepou a telecím masem vám ušetří čas a za pár minut s nimi připravíte chutná jídla. Pak už je jen na vaší fantazii, zda je budete podávat se salátem, těstovinami nebo lahodnou omáčkou. Jejich chuť si zamilujete a příprava je natolik snadná, že ji zvládne každý.
Odkud pocházím
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Masové kuličky servírujte se salátem a dresinkem v pita chlebu.


Připravit si je můžeme na pánvi nebo v troubě.


Tip na dip: smíchejte řecký jogurt, mléko, sýr feta, vlašské ořechy a oregano.


Masové kuličky servírujte se salátem a dresinkem v pita chlebu.


Připravit si je můžeme na pánvi nebo v troubě.


Tip na dip: smíchejte řecký jogurt, mléko, sýr feta, vlašské ořechy a oregano.