Karbanátek s brokolicí a sýrem je připravený a namíchaný tak, že s ním vykouzlíte lahodný oběd či večeři raz dva. Stačí jej osmažit na pánvi nebo dát do trouby a servírovat s vaší oblíbenou přílohou nebo dipem. Je to snadné a brokolice a sýr mu dodají lahodnou chuť.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Tip na dip: smíchejte farmářský jogurt s nasekaným rajčetem, petrželkou a šťávou z citronu. Osolte a opepřete.
Při přípravě v troubě rozložte karbanátky na pečicí papír a zakápněte olivovým olejem.
Podávejte karbanátky s nasekanými čerstvými bylinkami, jako jsou petrželka nebo koriandr.
Tip na dip: smíchejte farmářský jogurt s nasekaným rajčetem, petrželkou a šťávou z citronu. Osolte a opepřete.
Při přípravě v troubě rozložte karbanátky na pečicí papír a zakápněte olivovým olejem.
Podávejte karbanátky s nasekanými čerstvými bylinkami, jako jsou petrželka nebo koriandr.