Ostatní

Děkujeme za váš výběr:

KARBANÁTEK s brokolicí a sýrem

Maso - detail hlavní obsah

Karbanátek s brokolicí a sýrem je připravený a namíchaný tak, že s ním vykouzlíte lahodný oběd či večeři raz dva. Stačí jej osmažit na pánvi nebo dát do trouby a servírovat s vaší oblíbenou přílohou nebo dipem. Je to snadné a brokolice a sýr mu dodají lahodnou chuť.

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Tip na dip: smíchejte farmářský jogurt s nasekaným rajčetem, petrželkou a šťávou z citronu. Osolte a opepřete.

Při přípravě v troubě rozložte karbanátky na pečicí papír a zakápněte olivovým olejem.

Podávejte karbanátky s nasekanými čerstvými bylinkami, jako jsou petrželka nebo koriandr.

Tip na dip: smíchejte farmářský jogurt s nasekaným rajčetem, petrželkou a šťávou z citronu. Osolte a opepřete.

Při přípravě v troubě rozložte karbanátky na pečicí papír a zakápněte olivovým olejem.

Podávejte karbanátky s nasekanými čerstvými bylinkami, jako jsou petrželka nebo koriandr.