Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

KRKOVICE bez kosti

Vepřová krkovice je mírně prorostlé šťavnaté maso. Díky vyššímu obsahu tuku má výraznou chuť a hodí se na grilování, pečení nebo smažení, při kterém si zachovává svoji šťavnatost a křehkost.    
    

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Před tepelnou úpravou ponechte maso 30 minut při pokojové teplotě.

Na pečení v celku se hodí a je chutnější o něco více mramorovaná krkovice.

Krkovici v celku můžete rozkrojit na plát, ze kterého pak připravíte i roládu.

Před tepelnou úpravou ponechte maso 30 minut při pokojové teplotě.

Na pečení v celku se hodí a je chutnější o něco více mramorovaná krkovice.

Krkovici v celku můžete rozkrojit na plát, ze kterého pak připravíte i roládu.

Co dobrého uvařit?

Recepty

GRILOVANÁ KRKOVICE S BYLINKOVOU SOLÍ

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.

VEPŘOVÉ RAGÚ S BRAMBOROVÝMI NOKY

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 2,5 hod.

VEPŘOVÁ KRKOVICE NA ZELÍ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

GRILOVANÁ KRKOVICE S BYLINKOVOU SOLÍ

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 30 min.

VEPŘOVÉ RAGÚ S BRAMBOROVÝMI NOKY

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 2,5 hod.

VEPŘOVÁ KRKOVICE NA ZELÍ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 1,5 hod.