Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

PRSA s kostí

Maso - detail hlavní obsah

Kuřecí maso je nutričně hodnotné a lehce stravitelné. Kuřecí prsa se hodí na rychlou přípravu lehkých jídel. Po vykostění lze plátek použít na gril nebo do omáček a kost zpracovat při přípravě drůbežího vývaru.    
    

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno
Královská kuřata pochází výhradně z českých farem.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Maso vykostěte a kost použijte na domácí drůbeží vývar.

Kuřecí prsa skvěle chutnají s bylinkami, jako jsou tymián, rozmarýn nebo bazalka.

Vyzkoušejte kuřecí maso po ugrilování natrhat do tortilly se zeleninou.

Maso vykostěte a kost použijte na domácí drůbeží vývar.

Kuřecí prsa skvěle chutnají s bylinkami, jako jsou tymián, rozmarýn nebo bazalka.

Vyzkoušejte kuřecí maso po ugrilování natrhat do tortilly se zeleninou.