Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

KRKOVICE bez kosti, plátky

Vepřová krkovice je šťavnaté, kvalitní maso, které se hodí na pečení, uzení, dušení, na steaky a výborně chutná i marinované na grilu. Obecně platí, že čím tmavší červenou barvu má, tím lépe chutná. Šťavnatost zajišťuje krkovičce tukové mramorování.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Plátky krkovice se hodí k dušení na kmíně, houbách nebo do gulášů.

Vyzkoušejte plátky jako minutku, řízek v trojobalu nebo pivním těstíčku.

Tip na marinádu: smíchejte olivový olej, šťávu z limetky, koriandr a pepř.

Plátky krkovice se hodí k dušení na kmíně, houbách nebo do gulášů.

Vyzkoušejte plátky jako minutku, řízek v trojobalu nebo pivním těstíčku.

Tip na marinádu: smíchejte olivový olej, šťávu z limetky, koriandr a pepř.

Co dobrého uvařit?

Recepty

PEČENÁ KRKOVICE V TĚSTÍČKU SE SLANINOU A ČESNEKEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 90 min.

KRKOVIČKA SE ZELENINOU A CHLEBEM

Čas přípravy: 
Čas vaření: 20 min.

KRKOVICE SE CIDEREM, HOŘČICÍ A JAVOROVÝM SIRUPEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.

KRKOVICE S THAJSKOU OMÁČKOU JAEW

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 40 min.

GRILOVANÁ KRKOVIČKA V PIVNÍ MARINÁDĚ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.

PEČENÁ KRKOVICE V TĚSTÍČKU SE SLANINOU A ČESNEKEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 90 min.

KRKOVIČKA SE ZELENINOU A CHLEBEM

Čas přípravy: 
Čas vaření: 20 min.

KRKOVICE SE CIDEREM, HOŘČICÍ A JAVOROVÝM SIRUPEM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.

KRKOVICE S THAJSKOU OMÁČKOU JAEW

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 40 min.

GRILOVANÁ KRKOVIČKA V PIVNÍ MARINÁDĚ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.