Vepřová krkovice je šťavnaté, kvalitní maso, které se hodí na pečení, uzení, dušení, na steaky a výborně chutná i marinované na grilu. Obecně platí, že čím tmavší červenou barvu má, tím lépe chutná. Šťavnatost zajišťuje krkovičce tukové mramorování.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Plátky krkovice se hodí k dušení na kmíně, houbách nebo do gulášů.
Vyzkoušejte plátky jako minutku, řízek v trojobalu nebo pivním těstíčku.
Tip na marinádu: smíchejte olivový olej, šťávu z limetky, koriandr a pepř.
Plátky krkovice se hodí k dušení na kmíně, houbách nebo do gulášů.
Vyzkoušejte plátky jako minutku, řízek v trojobalu nebo pivním těstíčku.
Tip na marinádu: smíchejte olivový olej, šťávu z limetky, koriandr a pepř.