Horní stehna jsou šťavnatá a stejně jako další části kuřecího obsahují minimum cholesterolu, jsou bohatá na bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Hodí se na pečení nebo grilování. Skvěle chutnají i jako domácí kuřecí gyros.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
V jednoduchosti je krása, a tak si vychutnejte upečená kuřecí stehna s bagetkou nebo salátem.
Tip na marinádu: smíchejte olej, čerstvou bazalku, rozmarýn, česnek, sůl a pepř.
K pečenému masu můžete servírovat bílé víno.
V jednoduchosti je krása, a tak si vychutnejte upečená kuřecí stehna s bagetkou nebo salátem.
Tip na marinádu: smíchejte olej, čerstvou bazalku, rozmarýn, česnek, sůl a pepř.
K pečenému masu můžete servírovat bílé víno.