Kuřecí křídla jsou sice nejméně masitou částí kuřete, ale zato jsou velmi vláčná a křehká. Chutnají skvěle grilovaná nebo pečená s nejrůznějšími dipy. Můžete je také marinovat v pikantní, sladkokyselé nebo BBQ marinádě.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Maso nejprve pečte pomalu, do změknutí masa a vypečení kůže. Pak jej potřete a prudce zapečte s marinádou.
Tip na marinádu: smíchejte sójovou omáčku, med, zázvor a česnek.
Po upečení můžete křídla posypat čerstvými bylinkami nebo sezamem.
Maso nejprve pečte pomalu, do změknutí masa a vypečení kůže. Pak jej potřete a prudce zapečte s marinádou.
Tip na marinádu: smíchejte sójovou omáčku, med, zázvor a česnek.
Po upečení můžete křídla posypat čerstvými bylinkami nebo sezamem.