Kuře

Děkujeme za váš výběr:

Královské kuře - prsní řízek

Kuřecí maso obsahuje bílkoviny, vitamíny a minerální látky a zároveň je lehce stravitelné. U Královských kuřecích prsních řízků oceníte nejen jejich lahodnou chuť, ale i snadnou a rychlou přípravu. Hodí se na grilu či pánvi a ideální jsou i pro přípravu klasických kuřecích řízků. Jejich použití je opravu pestré, a tak si je můžete vychutnat i s celou řadou oblíbených omáček, dipů a příloh.

Téměř 2x delší chov

MINIMÁLNĚ 56 DNŮ

NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ

KRMIVO

VĚTŠÍ PROSTOR

PRO VÍCE POHYBU

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Vyzkoušejte marinádu z oleje, sojové omáčky s medem, česnekem, zázvorem, chilli, sezamem a jarní cibulkou.

Maso můžete nechat přes noc marinovat v jogurtu. Bude chutnější.

Krájíte-li maso na nudličky, veďte nůž kolmo na svalová vlákna.

Vyzkoušejte marinádu z oleje, sojové omáčky s medem, česnekem, zázvorem, chilli, sezamem a jarní cibulkou.

Maso můžete nechat přes noc marinovat v jogurtu. Bude chutnější.

Krájíte-li maso na nudličky, veďte nůž kolmo na svalová vlákna.

Co dobrého uvařit?

Recepty

PIKANTNÍ KUŘECÍ KOUSKY V TĚSTÍČKU PO THAJSKU S OMÁČKOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 10 min.

KUŘECÍ NA GRILU A GRILOVANÉ BATÁTY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

KUŘE PO MYSLIVECKU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

PERSKÉ TRHANÉ KUŘE

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 50 min.

TANDOORI KUŘE

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 15 min.

PIKANTNÍ KUŘECÍ KOUSKY V TĚSTÍČKU PO THAJSKU S OMÁČKOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 10 min.

KUŘECÍ NA GRILU A GRILOVANÉ BATÁTY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

KUŘE PO MYSLIVECKU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

PERSKÉ TRHANÉ KUŘE

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 50 min.

TANDOORI KUŘE

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 15 min.