Marinované plátky vepřové pečeně jsou připravené k okamžitému použití. Snadno z nich na grilu nebo pánvi vykouzlíte skvělý oběd či večeři. Vyzkoušet k nim můžete celou řadu zajímavých příloh: od grilované zeleniny, těstovin, po bramborové noky aj.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Tip na dip: smíchejte bílý jogurtu s nasekaným koprem, stroužkem rozmělněného česneku, solí a pepřem.
Servírujte s domácími hranolkami z pečené kořenové zeleniny a batátů.
Maso můžete přes noc naložit do bílého jogurtu.
Tip na dip: smíchejte bílý jogurtu s nasekaným koprem, stroužkem rozmělněného česneku, solí a pepřem.
Servírujte s domácími hranolkami z pečené kořenové zeleniny a batátů.
Maso můžete přes noc naložit do bílého jogurtu.