Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

VEPŘOVÁ PEČENĚ marinovaná

Maso - detail hlavní obsah

Marinované plátky vepřové pečeně jsou připravené k okamžitému použití. Snadno z nich na grilu nebo pánvi vykouzlíte skvělý oběd či večeři. Vyzkoušet k nim můžete celou řadu zajímavých příloh: od grilované zeleniny, těstovin, po bramborové noky aj.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Tip na dip: smíchejte bílý jogurtu s nasekaným koprem, stroužkem rozmělněného česneku, solí a pepřem.

Servírujte s domácími hranolkami z pečené kořenové zeleniny a batátů.

Maso můžete přes noc naložit do bílého jogurtu.

Tip na dip: smíchejte bílý jogurtu s nasekaným koprem, stroužkem rozmělněného česneku, solí a pepřem.

Servírujte s domácími hranolkami z pečené kořenové zeleniny a batátů.

Maso můžete přes noc naložit do bílého jogurtu.

Co dobrého uvařit?

Recepty

VEPŘOVÁ PEČENĚ S BRAMBOROVÝMI NOKY

VEPŘOVÁ PEČENĚ S BRAMBOROVÝMI NOKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 10 minut
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ S MEDEM

GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ S MEDEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 15 minut
VEPŘOVÁ PEČENĚ V JOGURTU S TĚSTOVINAMI

VEPŘOVÁ PEČENĚ V JOGURTU S TĚSTOVINAMI

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 15 minut
VEPŘOVÁ PEČENĚ S BRAMBOROVÝMI NOKY

VEPŘOVÁ PEČENĚ S BRAMBOROVÝMI NOKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 10 minut
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ S MEDEM

GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ S MEDEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 15 minut
VEPŘOVÁ PEČENĚ V JOGURTU S TĚSTOVINAMI

VEPŘOVÁ PEČENĚ V JOGURTU S TĚSTOVINAMI

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 15 minut