Kuřecí žaludky nejsou v českých kuchyních příliš časté, přesto jde o lahodný, cenově dostupný produkt s nízkým obsahem kalorií. Můžete je dusit, vařit nebo použít do vývaru. Hodí se i na přípravu guláše či smetanových a houbových omáček.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Před samotnou přípravou kuřecí žaludky vždy důkladně omyjte a osušte papírovou utěrkou.
Pokud máte problém pracovat se syrovými žaludky (jsou tuhé a mazlavé), uvařte je nejprve doměkka s kořenovou zeleninou a pak je použijte jako základ do omáček.
Vařit je můžete i v papiňáku, dokud nejsou zcela měkké a jednotlivá vlákna se od sebe neoddělují.
Před samotnou přípravou kuřecí žaludky vždy důkladně omyjte a osušte papírovou utěrkou.
Pokud máte problém pracovat se syrovými žaludky (jsou tuhé a mazlavé), uvařte je nejprve doměkka s kořenovou zeleninou a pak je použijte jako základ do omáček.
Vařit je můžete i v papiňáku, dokud nejsou zcela měkké a jednotlivá vlákna se od sebe neoddělují.