Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

PRSNÍ FILETY

Kuřecí maso je zdrojem bílkovin, vitamínů i minerálů, neobsahuje příliš tuku, je lehce stravitelné a navíc se dá upravit mnoha způsoby. U kuřecích filetů oceníte převším jejich snadnou a rychlou přípravu na pánvi nebo v troubě. Hodí se k salátu nebo třeba do tortillového wrapu.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu, olivový olej, česnek, hrst nasekané pažitky, osolte a opepřete.

Krájíte-li maso na nudličky, veďte nůž kolmo na svalová vlákna.

Ke kuřecímu masu se obecně hodí kvalitní bílé víno.

Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu, olivový olej, česnek, hrst nasekané pažitky, osolte a opepřete.

Krájíte-li maso na nudličky, veďte nůž kolmo na svalová vlákna.

Ke kuřecímu masu se obecně hodí kvalitní bílé víno.

Co dobrého uvařit?

Recepty

ZÁVITKOVÉ KUŘECÍ ŠPÍZY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 10 min.

KUŘECÍ NUGETKY V KABÁTKU Z QUINOY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.

PITA CHLEBA S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.

ZÁVITKOVÉ KUŘECÍ ŠPÍZY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 10 min.

KUŘECÍ NUGETKY V KABÁTKU Z QUINOY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.

PITA CHLEBA S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.