Kuřecí maso je zdrojem bílkovin, vitamínů i minerálů, neobsahuje příliš tuku, je lehce stravitelné a navíc se dá upravit mnoha způsoby. U kuřecích filetů oceníte převším jejich snadnou a rychlou přípravu na pánvi nebo v troubě. Hodí se k salátu nebo třeba do tortillového wrapu.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu, olivový olej, česnek, hrst nasekané pažitky, osolte a opepřete.
Krájíte-li maso na nudličky, veďte nůž kolmo na svalová vlákna.
Ke kuřecímu masu se obecně hodí kvalitní bílé víno.
Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu, olivový olej, česnek, hrst nasekané pažitky, osolte a opepřete.
Krájíte-li maso na nudličky, veďte nůž kolmo na svalová vlákna.
Ke kuřecímu masu se obecně hodí kvalitní bílé víno.