Nechcete se potit u míchání masové směsi, hledat koření a vhodná dochucovadla? Pak určitě oceníte toto balení karbanátků se šunkou a sýrem. Na pánvi nebo v troubě budou hotové za pár minut a zbývá jen vyladit přílohu nebo dip. Zaručeně si pochutnáte!
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu s nasekanou pažitkou, řeřichou a mátou. Osolte a opepřete.
Karbanátek skvěle chutná i v housce s plátkem salátu, rajčete a sýra (zkuste čedar).
Servírujte například s batátovými hranolky, posypané čerstvým koriandrem.
Tip na dip: smíchejte zakysanou smetanu s nasekanou pažitkou, řeřichou a mátou. Osolte a opepřete.
Karbanátek skvěle chutná i v housce s plátkem salátu, rajčete a sýra (zkuste čedar).
Servírujte například s batátovými hranolky, posypané čerstvým koriandrem.