Kuřecí játra mají jemnou chuť a jsou bohatá na vitamíny (A, B, D) a jsou zdrojem cholesterolu. Podporují funkce mozku, srdce a střev. Výborně chutnají v domácí paštice nebo smažená na cibulce s rýží. Z dalších příloh můžete vyzkoušet např. i pohanku či jinou obilninu. Můžete je smažit, vařit, dusit nebo grilovat.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Játra nechte před zpracováním několik hodin v mléce. Zbavíte se tak nepříjemných pachů a budou ještě měkčí.
Můžete je použít i pro přípravu játrových knedlíčků do vývaru.
Přidáním koňaku posunete játra na cibulce ještě blíže k dokonalosti.
Játra nechte před zpracováním několik hodin v mléce. Zbavíte se tak nepříjemných pachů a budou ještě měkčí.
Můžete je použít i pro přípravu játrových knedlíčků do vývaru.
Přidáním koňaku posunete játra na cibulce ještě blíže k dokonalosti.