Děkujeme za váš výběr:
JÁTRA
Kuřecí játra mají jemnou chuť a jsou bohatá na vitamíny (A, B, D) a jsou zdrojem cholesterolu. Podporují funkce mozku, srdce a střev. Výborně chutnají v domácí paštice nebo smažená na cibulce s rýží. Z dalších příloh můžete vyzkoušet např. i pohanku či jinou obilninu. Můžete je smažit, vařit, dusit nebo grilovat.
Odkud pocházím
Naše kuřecí je 100% české.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Játra nechte před zpracováním několik hodin v mléce. Zbavíte se tak nepříjemných pachů a budou ještě měkčí.


Můžete je použít i pro přípravu játrových knedlíčků do vývaru.


Přidáním koňaku posunete játra na cibulce ještě blíže k dokonalosti.


Játra nechte před zpracováním několik hodin v mléce. Zbavíte se tak nepříjemných pachů a budou ještě měkčí.


Můžete je použít i pro přípravu játrových knedlíčků do vývaru.


Přidáním koňaku posunete játra na cibulce ještě blíže k dokonalosti.