Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

JÁTRA

Kuřecí játra mají jemnou chuť a jsou bohatá na vitamíny (A, B, D) a jsou zdrojem cholesterolu. Podporují funkce mozku, srdce a střev. Výborně chutnají v domácí paštice nebo smažená na cibulce s rýží. Z dalších příloh můžete vyzkoušet např. i pohanku či jinou obilninu. Můžete je smažit, vařit, dusit nebo grilovat.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Játra nechte před zpracováním několik hodin v mléce. Zbavíte se tak nepříjemných pachů a budou ještě měkčí.

Můžete je použít i pro přípravu játrových knedlíčků do vývaru.

Přidáním koňaku posunete játra na cibulce ještě blíže k dokonalosti.

Játra nechte před zpracováním několik hodin v mléce. Zbavíte se tak nepříjemných pachů a budou ještě měkčí.

Můžete je použít i pro přípravu játrových knedlíčků do vývaru.

Přidáním koňaku posunete játra na cibulce ještě blíže k dokonalosti.

Co dobrého uvařit?

Recepty

KUŘECÍ PAŠTIKA V PETRŽELOVÉM KABÁTKU

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 50 min.

JÁTROVÁ TERINA V LISTOVÉM TĚSTĚ

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 45 min.

PAŠTIKA Z KUŘECÍCH JATER S RYBÍZEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 2 hod.

KUŘECÍ JÁTRA S ČERSTVOU BAZALKOU A ZELENINOVOU RÝŽÍ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.

KUŘECÍ JÁTRA S BRAMBOROVOU KAŠÍ

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.

KUŘECÍ PAŠTIKA V PETRŽELOVÉM KABÁTKU

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 50 min.

JÁTROVÁ TERINA V LISTOVÉM TĚSTĚ

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 45 min.

PAŠTIKA Z KUŘECÍCH JATER S RYBÍZEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 2 hod.

KUŘECÍ JÁTRA S ČERSTVOU BAZALKOU A ZELENINOVOU RÝŽÍ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.

KUŘECÍ JÁTRA S BRAMBOROVOU KAŠÍ

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.