Děkujeme za váš výběr:
KUŘE v celku, bez drobů
Kuřecí maso je bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerální látky, zároveň některé části kuřecího masa obsahují menší množství cholesterolu. Je tedy nutričně hodnotné a lehce stravitelné. Celé kuře se hodí na grilování nebo pečení s nádivkou či dušení. Můžete si ho připravit s nejrůznějšími omáčkami a šťávami.
Odkud pocházím
Naše kuřecí je 100% české.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Kuře snadno připravíte v troubě v celku a naporcujete až při servírování.


Pro zvýšení šťavnosti masa jej můžete dopředu naložit nebo marinovat.


Z celého kuřete snadno vyříznete prsní řízky, stehna, křidélka a ještě vám zbydou kosti na polévku.


Kuře snadno připravíte v troubě v celku a naporcujete až při servírování.


Pro zvýšení šťavnosti masa jej můžete dopředu naložit nebo marinovat.


Z celého kuřete snadno vyříznete prsní řízky, stehna, křidélka a ještě vám zbydou kosti na polévku.