Kuřecí maso je bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerální látky, zároveň některé části kuřecího masa obsahují menší množství cholesterolu. Je tedy nutričně hodnotné a lehce stravitelné. Celé kuře se hodí na grilování nebo pečení s nádivkou či dušení. Můžete si ho připravit s nejrůznějšími omáčkami a šťávami.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Kuře snadno připravíte v troubě v celku a naporcujete až při servírování.
Pro zvýšení šťavnosti masa jej můžete dopředu naložit nebo marinovat.
Z celého kuřete snadno vyříznete prsní řízky, stehna, křidélka a ještě vám zbydou kosti na polévku.
Kuře snadno připravíte v troubě v celku a naporcujete až při servírování.
Pro zvýšení šťavnosti masa jej můžete dopředu naložit nebo marinovat.
Z celého kuřete snadno vyříznete prsní řízky, stehna, křidélka a ještě vám zbydou kosti na polévku.