Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

KUŘE v celku, bez drobů

Kuřecí maso je bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerální látky, zároveň některé části kuřecího masa obsahují menší množství cholesterolu. Je tedy nutričně hodnotné a lehce stravitelné. Celé kuře se hodí na grilování nebo pečení s nádivkou či dušení. Můžete si ho připravit s nejrůznějšími omáčkami a šťávami.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Kuře snadno připravíte v troubě v celku a naporcujete až při servírování.

Pro zvýšení šťavnosti masa jej můžete dopředu naložit nebo marinovat.

Z celého kuřete snadno vyříznete prsní řízky, stehna, křidélka a ještě vám zbydou kosti na polévku.

Kuře snadno připravíte v troubě v celku a naporcujete až při servírování.

Pro zvýšení šťavnosti masa jej můžete dopředu naložit nebo marinovat.

Z celého kuřete snadno vyříznete prsní řízky, stehna, křidélka a ještě vám zbydou kosti na polévku.

Co dobrého uvařit?

Recepty

PEČENÉ KUŘE S NÁDIVKOU Z UZENÉHO

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

KUŘE S OMÁČKOU Z KOŘENOVÉ ZELENINY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

NAKLÁDANÉ KUŘE

Čas přípravy: 60 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

PIKANTNÍ GRILOVANÉ KUŘE

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 30 min.

KUŘE NA KMÍNU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

PEČENÉ KUŘE S NÁDIVKOU Z UZENÉHO

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

KUŘE S OMÁČKOU Z KOŘENOVÉ ZELENINY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

NAKLÁDANÉ KUŘE

Čas přípravy: 60 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

PIKANTNÍ GRILOVANÉ KUŘE

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 30 min.

KUŘE NA KMÍNU

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.