Kuřecí maso obsahuje minimum cholesterolu, zato je bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Je tedy nutričně hodnotné a lehce stravitelné. U kuřecích medailonků oceníte předevších jejich rychlou a snadnou přípravu při pečení na pánvi, grilu nebo smažení jako řízek. Skvěle chutnají s celou řadou příloh a omáček.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Ke kuřecímu masu se obecně hodí kvalitní bílé víno.
Medailonky skvěle chutnají i osmažené v mouce s tymiánem, solí a pepřem.
Aby maso nasálo více chuti koření nebo bylinek, nechte ho v nich marinovat.
Ke kuřecímu masu se obecně hodí kvalitní bílé víno.
Medailonky skvěle chutnají i osmažené v mouce s tymiánem, solí a pepřem.
Aby maso nasálo více chuti koření nebo bylinek, nechte ho v nich marinovat.