Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

MEDAILONKY z prsních řízků

Kuřecí maso obsahuje minimum cholesterolu, zato je bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Je tedy nutričně hodnotné a lehce stravitelné. U kuřecích medailonků oceníte předevších jejich rychlou a snadnou přípravu při pečení na pánvi, grilu nebo smažení jako řízek. Skvěle chutnají s celou řadou příloh a omáček.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Ke kuřecímu masu se obecně hodí kvalitní bílé víno.

Medailonky skvěle chutnají i osmažené v mouce s tymiánem, solí a pepřem.

Aby maso nasálo více chuti koření nebo bylinek, nechte ho v nich marinovat.

Ke kuřecímu masu se obecně hodí kvalitní bílé víno.

Medailonky skvěle chutnají i osmažené v mouce s tymiánem, solí a pepřem.

Aby maso nasálo více chuti koření nebo bylinek, nechte ho v nich marinovat.

Co dobrého uvařit?

Recepty

DOMÁCÍ HAMBURGER S KUŘECÍM MASEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

MAROCKÉ KUŘE

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 15 min.

KUŘECÍ MEDAILONKY V PARMAZÁNU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 25 min.

DOMÁCÍ HAMBURGER S KUŘECÍM MASEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

MAROCKÉ KUŘE

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 15 min.

KUŘECÍ MEDAILONKY V PARMAZÁNU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 25 min.