Kuřecí maso je bohaté na bílkoviny, minerální látky a vitamíny. Krky se nejčastěji používají do polévek nebo na speciality asijské kuchyně. I když nejde o zcela běžné maso v českých domácnostech, přinášíme vám několik inspirací, které můžete vyzkoušet.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Kuřecí krky obsahují nízký podíl masa a proto jsou vhodné hlavně do vývaru.
K pokrmům z kuřecích krků se hodí lehké růžové víno.
Maso je velmi jemné, a tak jej použijte i do salátů, či rizota
Kuřecí krky obsahují nízký podíl masa a proto jsou vhodné hlavně do vývaru.
K pokrmům z kuřecích krků se hodí lehké růžové víno.
Maso je velmi jemné, a tak jej použijte i do salátů, či rizota