Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

KRKY

Maso - detail hlavní obsah

Kuřecí maso je bohaté na bílkoviny, minerální látky a vitamíny. Krky se nejčastěji používají do polévek nebo na speciality asijské kuchyně. I když nejde o zcela běžné maso v českých domácnostech, přinášíme vám několik inspirací, které můžete vyzkoušet.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Kuřecí krky obsahují nízký podíl masa a proto jsou vhodné hlavně do vývaru.

K pokrmům z kuřecích krků se hodí lehké růžové víno.

Maso je velmi jemné, a tak jej použijte i do salátů, či rizota

Kuřecí krky obsahují nízký podíl masa a proto jsou vhodné hlavně do vývaru.

K pokrmům z kuřecích krků se hodí lehké růžové víno.

Maso je velmi jemné, a tak jej použijte i do salátů, či rizota