Děkujeme za váš výběr:
STEHNA celá
Kuřecí stehna jsou šťavnatnatá a chuťově výraznější než prsa. Obsahují celou řadu vitamínů, minerálních látek a bílkovin. Ideální jsou na pečení v troubě i na grilu nebo na smažení. Po vykostění si z nich v trojobalu můžete připravit lahodné řízky a skvěle chutnají také jako ragú nebo špízy.
Odkud pocházím
Naše kuřecí je 100% české.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Kuřecí stehna můžete péct v celku nebo rozdělit na 2 části, a to tzv. paličku s kostí a horní stehno.


Vyzkoušejte marinádu z medu, citronové šťávy, papriky, oleje, hořčice, se špetkou soli a pepře.


Pokud chcete snížit množství tuku v pokrmu, odstraňte z kuřecích stehen před jejich přípravou kůži.


Kuřecí stehna můžete péct v celku nebo rozdělit na 2 části, a to tzv. paličku s kostí a horní stehno.


Vyzkoušejte marinádu z medu, citronové šťávy, papriky, oleje, hořčice, se špetkou soli a pepře.


Pokud chcete snížit množství tuku v pokrmu, odstraňte z kuřecích stehen před jejich přípravou kůži.