Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

STEHNA celá

Kuřecí stehna jsou šťavnatnatá a chuťově výraznější než prsa. Obsahují celou řadu vitamínů, minerálních látek a bílkovin. Ideální jsou na pečení v troubě i na grilu nebo na smažení. Po vykostění si z nich v trojobalu můžete připravit lahodné řízky a skvěle chutnají také jako ragú nebo špízy.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Kuřecí stehna můžete péct v celku nebo rozdělit na 2 části, a to tzv. paličku s kostí a horní stehno.

Vyzkoušejte marinádu z medu, citronové šťávy, papriky, oleje, hořčice, se špetkou soli a pepře.

Pokud chcete snížit množství tuku v pokrmu, odstraňte z kuřecích stehen před jejich přípravou kůži.

Kuřecí stehna můžete péct v celku nebo rozdělit na 2 části, a to tzv. paličku s kostí a horní stehno.

Vyzkoušejte marinádu z medu, citronové šťávy, papriky, oleje, hořčice, se špetkou soli a pepře.

Pokud chcete snížit množství tuku v pokrmu, odstraňte z kuřecích stehen před jejich přípravou kůži.

Co dobrého uvařit?

Recepty

KUŘECÍ ŠPÍZY S RUKOLOU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 30 min.

CONGRÍ

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 90 min.

DUŠENÉ KUŘE S CITRUSY A OLIVAMI

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 60 min.

KUŘE S RAGÚ Z ČERVENÉ ČOČKY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 45 min.

SMAŽENÁ KUŘECÍ STEHNA S HARISSOVOU MAJONÉZOU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 35 min.

KUŘECÍ ŠPÍZY S RUKOLOU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 30 min.

CONGRÍ

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 90 min.

DUŠENÉ KUŘE S CITRUSY A OLIVAMI

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 60 min.

KUŘE S RAGÚ Z ČERVENÉ ČOČKY

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 45 min.

SMAŽENÁ KUŘECÍ STEHNA S HARISSOVOU MAJONÉZOU

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 35 min.