Kuřecí stehna jsou šťavnatnatá a chuťově výraznější než prsa. Obsahují celou řadu vitamínů, minerálních látek a bílkovin. Ideální jsou na pečení v troubě i na grilu nebo na smažení. Po vykostění si z nich v trojobalu můžete připravit lahodné řízky a skvěle chutnají také jako ragú nebo špízy.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Kuřecí stehna můžete péct v celku nebo rozdělit na 2 části, a to tzv. paličku s kostí a horní stehno.
Vyzkoušejte marinádu z medu, citronové šťávy, papriky, oleje, hořčice, se špetkou soli a pepře.
Pokud chcete snížit množství tuku v pokrmu, odstraňte z kuřecích stehen před jejich přípravou kůži.
Kuřecí stehna můžete péct v celku nebo rozdělit na 2 části, a to tzv. paličku s kostí a horní stehno.
Vyzkoušejte marinádu z medu, citronové šťávy, papriky, oleje, hořčice, se špetkou soli a pepře.
Pokud chcete snížit množství tuku v pokrmu, odstraňte z kuřecích stehen před jejich přípravou kůži.