Sedlácké kuře pochází z farmy v jižních Čechách a jde o chuťově vyzrálejší maso s pevnější strukturou.
Kuřatům je zajištěno více prostoru pro pohyb, získávají nutričně vyvážené krmivo a jejich chov je oproti běžnému kuřeti prodloužen na minimálně 42 dní.
MINIMÁLNĚ 42 DNÍ NA ČESKÉ FARMĚ
KRMIVO
PRO VÍCE POHYBU
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Lahodnou chuť dodají Sedláckému kuřeti čerstvé bylinky. Použijte tymián, šalvěj, bazalku, rozmarýn nebo petržel.
Kuře naporcujte a využijte každý kousek. Křídla a paličky upečte, z prsních a stehenních kousků si usmažte lahodné řízky a zbytek použijte na polévku.
Sedlácké kuře můžete péct přímo se zeleninou, houbami nebo bylinkami. V žádném případně ale nezapomínejte maso pravidelně podlévat.
Lahodnou chuť dodají Sedláckému kuřeti čerstvé bylinky. Použijte tymián, šalvěj, bazalku, rozmarýn nebo petržel.
Kuře naporcujte a využijte každý kousek. Křídla a paličky upečte, z prsních a stehenních kousků si usmažte lahodné řízky a zbytek použijte na polévku.
Sedlácké kuře můžete péct přímo se zeleninou, houbami nebo bylinkami. V žádném případně ale nezapomínejte maso pravidelně podlévat.