Děkujeme za váš výběr:
Sedlácké kuře - v celku bez drobů
Sedlácké kuře pochází z farmy v jižních Čechách a jde o chuťově vyzrálejší maso s pevnější strukturou.
Kuřatům je zajištěno více prostoru pro pohyb, získávají nutričně vyvážené krmivo a jejich chov je oproti běžnému kuřeti prodloužen na minimálně 42 dní.
Odkud pocházím
Naše kuřecí je 100% české.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Lahodnou chuť dodají Sedláckému kuřeti čerstvé bylinky. Použijte tymián, šalvěj, bazalku, rozmarýn nebo petržel.


Kuře naporcujte a využijte každý kousek. Křídla a paličky upečte, z prsních a stehenních kousků si usmažte lahodné řízky a zbytek použijte na polévku.


Sedlácké kuře můžete péct přímo se zeleninou, houbami nebo bylinkami. V žádném případně ale nezapomínejte maso pravidelně podlévat.


Lahodnou chuť dodají Sedláckému kuřeti čerstvé bylinky. Použijte tymián, šalvěj, bazalku, rozmarýn nebo petržel.


Kuře naporcujte a využijte každý kousek. Křídla a paličky upečte, z prsních a stehenních kousků si usmažte lahodné řízky a zbytek použijte na polévku.


Sedlácké kuře můžete péct přímo se zeleninou, houbami nebo bylinkami. V žádném případně ale nezapomínejte maso pravidelně podlévat.