Kuře

Děkujeme za váš výběr:

Sedlácké kuře - v celku bez drobů

Sedlácké kuře pochází z farmy v jižních Čechách a jde o chuťově vyzrálejší maso s pevnější strukturou.
Kuřatům je zajištěno více prostoru pro pohyb, získávají nutričně vyvážené krmivo a jejich chov je oproti běžnému kuřeti prodloužen na minimálně 42 dní.

DELŠÍ CHOV

MINIMÁLNĚ 42 DNÍ NA ČESKÉ FARMĚ

NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ

KRMIVO

VĚTŠÍ PROSTOR

PRO VÍCE POHYBU

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Lahodnou chuť dodají Sedláckému kuřeti čerstvé bylinky. Použijte tymián, šalvěj, bazalku, rozmarýn nebo petržel.

Kuře naporcujte a využijte každý kousek. Křídla a paličky upečte, z prsních a stehenních kousků si usmažte lahodné řízky a zbytek použijte na polévku.

Sedlácké kuře můžete péct přímo se zeleninou, houbami nebo bylinkami. V žádném případně ale nezapomínejte maso pravidelně podlévat.

Lahodnou chuť dodají Sedláckému kuřeti čerstvé bylinky. Použijte tymián, šalvěj, bazalku, rozmarýn nebo petržel.

Kuře naporcujte a využijte každý kousek. Křídla a paličky upečte, z prsních a stehenních kousků si usmažte lahodné řízky a zbytek použijte na polévku.

Sedlácké kuře můžete péct přímo se zeleninou, houbami nebo bylinkami. V žádném případně ale nezapomínejte maso pravidelně podlévat.

Co dobrého uvařit?

Recepty

SEDLÁCKÉ KUŘE S JARNÍ ZELENINOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 60 min.

SEDLÁCKÉ KUŘE NA TYMIÁNU A CITRONECH

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 75 min.

SEDLÁCKÉ KUŘE S PEČENÝM ČESNEKEM A RUKOLOVÝM OLEJEM

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 90 min.

SEDLÁCKÉ KUŘE PEČENÉ V MLÉCE S ČESNEKEM A ŠALVĚJÍ

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 2 hod.

PEČENÉ SEDLÁCKÉ KUŘE S NÁDIVKOU

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 60 min.

SEDLÁCKÉ KUŘE S JARNÍ ZELENINOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 60 min.

SEDLÁCKÉ KUŘE NA TYMIÁNU A CITRONECH

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 75 min.

SEDLÁCKÉ KUŘE S PEČENÝM ČESNEKEM A RUKOLOVÝM OLEJEM

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 90 min.

SEDLÁCKÉ KUŘE PEČENÉ V MLÉCE S ČESNEKEM A ŠALVĚJÍ

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 2 hod.

PEČENÉ SEDLÁCKÉ KUŘE S NÁDIVKOU

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 60 min.