Děkujeme za váš výběr:
SRDCE
Poznejte kuřecí srdíčka. Mají výbornou chuť a obsahují hodně bílkovin. Hodí se na všechny druhy úprav od polévek přes grilované špízy až po guláš. Výborná jsou také restovaná na cibulce nebo marinovaná.
Odkud pocházím
Naše kuřecí je 100% české.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Původ masa
Unikátní kód
Unikátní kód naleznete vpravo vedle QR kódu (umístěný svisle).
U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?
- Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
- Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.
Tipy a triky


Srdíčka nejprve důkladně očistěte, zbavte blanek a žilek a před vařením je můžete rozpůlit.


Před přípravou srdce můžete spařit v cedníku horkou vodou, pak osušit a osmažit.


Tip na marinádu: nechcete srdíčka odpočinout v sojové a ústřičné omáčce se zázvorem, limetovou šťávou, olejem, cukrem a chilli.


Srdíčka nejprve důkladně očistěte, zbavte blanek a žilek a před vařením je můžete rozpůlit.


Před přípravou srdce můžete spařit v cedníku horkou vodou, pak osušit a osmažit.


Tip na marinádu: nechcete srdíčka odpočinout v sojové a ústřičné omáčce se zázvorem, limetovou šťávou, olejem, cukrem a chilli.