Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

SRDCE

Maso - detail hlavní obsah

Poznejte kuřecí srdíčka. Mají výbornou chuť a obsahují hodně bílkovin. Hodí se na všechny druhy úprav od polévek přes grilované špízy až po guláš. Výborná jsou také restovaná na cibulce nebo marinovaná.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno
Královská kuřata pochází výhradně z českých farem.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Srdíčka nejprve důkladně očistěte, zbavte blanek a žilek a před vařením je můžete rozpůlit.

Před přípravou srdce můžete spařit v cedníku horkou vodou, pak osušit a osmažit.

Tip na marinádu: nechcete srdíčka odpočinout v sojové a ústřičné omáčce se zázvorem, limetovou šťávou, olejem, cukrem a chilli.

Srdíčka nejprve důkladně očistěte, zbavte blanek a žilek a před vařením je můžete rozpůlit.

Před přípravou srdce můžete spařit v cedníku horkou vodou, pak osušit a osmažit.

Tip na marinádu: nechcete srdíčka odpočinout v sojové a ústřičné omáčce se zázvorem, limetovou šťávou, olejem, cukrem a chilli.