Kuřecí

Děkujeme za váš výběr:

SRDCE

Poznejte kuřecí srdíčka. Mají výbornou chuť a obsahují hodně bílkovin. Hodí se na všechny druhy úprav od polévek přes grilované špízy až po guláš. Výborná jsou také restovaná na cibulce nebo marinovaná.

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Srdíčka nejprve důkladně očistěte, zbavte blanek a žilek a před vařením je můžete rozpůlit.

Před přípravou srdce můžete spařit v cedníku horkou vodou, pak osušit a osmažit.

Tip na marinádu: nechcete srdíčka odpočinout v sojové a ústřičné omáčce se zázvorem, limetovou šťávou, olejem, cukrem a chilli.

Srdíčka nejprve důkladně očistěte, zbavte blanek a žilek a před vařením je můžete rozpůlit.

Před přípravou srdce můžete spařit v cedníku horkou vodou, pak osušit a osmažit.

Tip na marinádu: nechcete srdíčka odpočinout v sojové a ústřičné omáčce se zázvorem, limetovou šťávou, olejem, cukrem a chilli.

Co dobrého uvařit?

Recepty

GRILOVANÉ PLNĚNÉ CUKETY

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 50 minut

PAŠTIKA Z KUŘECÍCH SRDCÍ A JATER S POLENTOU

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 60 minut

PIKANTNÍ KUŘECÍ POLÉVKA S KOKOSOVÝM MLÉKEM

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 50 minut

GRILOVANÉ PLNĚNÉ CUKETY

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 50 minut

PAŠTIKA Z KUŘECÍCH SRDCÍ A JATER S POLENTOU

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 60 minut

PIKANTNÍ KUŘECÍ POLÉVKA S KOKOSOVÝM MLÉKEM

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 50 minut