Hrubě mletý karbanátek je ideálním řešením pro rychlý a snadný oběd či večeři. Pokud tedy nechcete trávit v kuchyni příliš času, je to pro vás to pravé. Stačí jej dát osmažit na pánev, případně opéct v troubě a servírovat s vaší oblíbenou přílohou.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Karbanátky servírujte například se šťouchanými brambory, salátem nebo je použijte do housky ala burger.
Při přípravě v troubě rozložte karbanátky na pečicí papír a zakápněte olivovým olejem.
Podávejte karbanátky s nasekanými čerstvými bylinkami, jako jsou petrželka nebo koriandr.
Karbanátky servírujte například se šťouchanými brambory, salátem nebo je použijte do housky ala burger.
Při přípravě v troubě rozložte karbanátky na pečicí papír a zakápněte olivovým olejem.
Podávejte karbanátky s nasekanými čerstvými bylinkami, jako jsou petrželka nebo koriandr.