Ostatní

Děkujeme za váš výběr:

VINNÁ KLOBÁSA bezlepková

Vinná klobása je v Česku nejčastěji spojována s vánočním obdobím, ale dopřát si ji můžete kdykoliv během celého roku. Její příprava je rychlá a snadná. Nejčastěji se točí do spirály, která se zajistí špejlí nebo párátky, a smaží se na pánvi nebo peče v troubě.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Vinnou klobásu pečte pozvolna při 140–150 °C a dopřejte jí čas.

Obsah klobásy můžete vytlačit a použít jako náplň do kapsiček z listového těsta nebo rolády.

Při pečení v troubě můžete klobásu podlít smetanou nebo třeba podložit kysaným zelím.

Vinnou klobásu pečte pozvolna při 140–150 °C a dopřejte jí čas.

Obsah klobásy můžete vytlačit a použít jako náplň do kapsiček z listového těsta nebo rolády.

Při pečení v troubě můžete klobásu podlít smetanou nebo třeba podložit kysaným zelím.

Co dobrého uvařit?

Recepty

PEČENÁ VINNÁ KLOBÁSA SE ZELÍM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 45 min.

VINNÁ KLOBÁSA V LISTOVÉM TĚSTĚ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 20 min.

ČOČKOVÝ EINTOPF S VINNÝMI ŠNEKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

DOMÁCÍ HAMBURGER Z VINNÉ KLOBÁSY SE ZKARAMELIZOVANOU CIBULKOU

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.

VINNÁ KLOBÁSA S KAŠÍ

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

PEČENÁ VINNÁ KLOBÁSA SE ZELÍM

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 45 min.

VINNÁ KLOBÁSA V LISTOVÉM TĚSTĚ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 20 min.

ČOČKOVÝ EINTOPF S VINNÝMI ŠNEKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

DOMÁCÍ HAMBURGER Z VINNÉ KLOBÁSY SE ZKARAMELIZOVANOU CIBULKOU

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 30 min.

VINNÁ KLOBÁSA S KAŠÍ

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.