Hovězí

Děkujeme za váš výběr:

KOSTI na polévku

Maso - detail hlavní obsah

Hovězí kosti na polévku jsou ideální jako základ pro přípravu hovězího vývaru, který lze použít do polévek, omáček nebo do pokrmu Ramen s nudlemi. S kvalitní kořenovou zeleninou dodají pokrmům silnou masovou chuť bez použití dochucovadel.
    
    

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_beef.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Maso a kosti pečte asi 20 min. v troubě na  220 °C. Polévka získá zlatavou barvu.

Zelenina do vývaru patří. Opatrně s mrkví a cibulí, ať není vývar příliš sladký. 

Vývar dobře poslouží jako základ do omáček a dalších polévek. 

Maso a kosti pečte asi 20 min. v troubě na  220 °C. Polévka získá zlatavou barvu.

Zelenina do vývaru patří. Opatrně s mrkví a cibulí, ať není vývar příliš sladký. 

Vývar dobře poslouží jako základ do omáček a dalších polévek. 

Co dobrého uvařit?

Recepty

HOVĚZÍ VÝVAR JAKO OD MAMINKY

HOVĚZÍ VÝVAR JAKO OD MAMINKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 3 hod.
RAMEN

RAMEN

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
SNADNÝ BORŠČ

SNADNÝ BORŠČ

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 2 hod.
HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI

HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 2,5 hod.
HOVĚZÍ VÝVAR JAKO OD MAMINKY

HOVĚZÍ VÝVAR JAKO OD MAMINKY

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 3 hod.
RAMEN

RAMEN

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
SNADNÝ BORŠČ

SNADNÝ BORŠČ

Čas přípravy: 25 minut
Čas vaření: 2 hod.
HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI

HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 2,5 hod.