Hovězí kosti na polévku jsou ideální jako základ pro přípravu hovězího vývaru, který lze použít do polévek, omáček nebo do pokrmu Ramen s nudlemi. S kvalitní kořenovou zeleninou dodají pokrmům silnou masovou chuť bez použití dochucovadel.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Maso a kosti pečte asi 20 min. v troubě na 220 °C. Polévka získá zlatavou barvu.
Zelenina do vývaru patří. Opatrně s mrkví a cibulí, ať není vývar příliš sladký.
Vývar dobře poslouží jako základ do omáček a dalších polévek.
Maso a kosti pečte asi 20 min. v troubě na 220 °C. Polévka získá zlatavou barvu.
Zelenina do vývaru patří. Opatrně s mrkví a cibulí, ať není vývar příliš sladký.
Vývar dobře poslouží jako základ do omáček a dalších polévek.