Kuře

Děkujeme za váš výběr:

Královské kuře – směs na polévku

Královská kuřecí směs je ideální na přípravu silného kuřecího vývaru, ale můžete ji také použít na rizoto nebo do základu dalších polévek. Ne nadarmo se říká, že „zahřeje na těle i na duši“, a to především proto, že obsahuje mnoho vitamínů, minerálů, aminokyselin a podporuje trávení. Živiny obsažené v kuřecím vývaru jsou snadno stravitelné a prospěšné pro zdraví.

Téměř 2x delší chov

MINIMÁLNĚ 56 DNŮ

NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ

KRMIVO

VĚTŠÍ PROSTOR

PRO VÍCE POHYBU

Odkud pocházím

Naše kuřecí je 100% české.

Chov
Porážka
Baleno

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Maso a kosti na polévku při přípravě zalijte ideálně studenou vodou.

Nejlepší vývar získáte pomalým vařením na mírném plameni.

Připravte si do vývaru různé druhy knedlíčků: masové, rýžové nebo třeba krupicové.

Maso a kosti na polévku při přípravě zalijte ideálně studenou vodou.

Nejlepší vývar získáte pomalým vařením na mírném plameni.

Připravte si do vývaru různé druhy knedlíčků: masové, rýžové nebo třeba krupicové.

Co dobrého uvařit?

Recepty

JARNÍ POLÉVKA SE ZTRACENÝM VEJCEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

THAJSKÁ KUŘECÍ POLÉVKA

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 40 min.

KUŘECÍ KRÉMOVÁ POLÉVKA

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 45 min.

JARNÍ POLÉVKA SE ZTRACENÝM VEJCEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 min.

THAJSKÁ KUŘECÍ POLÉVKA

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 40 min.

KUŘECÍ KRÉMOVÁ POLÉVKA

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 45 min.