Vepřová plec se hodí na všechny druhy úprav jako jsou: vaření, dušení, pečení, ale i jako mleté či trhané maso. Jde o maso, které si zachovává šťavnatost a křehkost. Ideální úprava masa je do omáček na houbách, na kmínu, jako sekaná nebo holandský řízek.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Maso nechte před tepelnou úpravou v pokojové teplotě.
Mleté maso z plece můžete použít do karbanátků nebo sekané.
Pokud se chystáte maso grilovat, před marinováním jej důkladně naklepte nebo tzv. tenderizujte.
Maso nechte před tepelnou úpravou v pokojové teplotě.
Mleté maso z plece můžete použít do karbanátků nebo sekané.
Pokud se chystáte maso grilovat, před marinováním jej důkladně naklepte nebo tzv. tenderizujte.