Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

PLEC bez kosti

Maso - detail hlavní obsah

Vepřová plec se hodí na všechny druhy úprav jako jsou: vaření, dušení, pečení, ale i jako mleté či trhané maso. Jde o maso, které si zachovává šťavnatost a křehkost. Ideální úprava masa je do omáček na houbách, na kmínu, jako sekaná nebo holandský řízek.
    

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

Původ masa

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg

Podívejte se na video z našich farem

video_pork.jpg
Odkud pocházím

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

1 1

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

2 2

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

3 3 3

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu.

Tipy a triky

Maso nechte před tepelnou úpravou v pokojové teplotě.

Mleté maso z plece můžete použít do karbanátků nebo sekané.

Pokud se chystáte maso grilovat, před marinováním jej důkladně naklepte nebo tzv. tenderizujte.

Maso nechte před tepelnou úpravou v pokojové teplotě.

Mleté maso z plece můžete použít do karbanátků nebo sekané.

Pokud se chystáte maso grilovat, před marinováním jej důkladně naklepte nebo tzv. tenderizujte.

Co dobrého uvařit?

Recepty

Pomalu pečená vepřová plec

Pomalu pečená vepřová plec

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 6,5 hod.
PLNĚNÁ VEPŘOVÁ ROLÁDA

PLNĚNÁ VEPŘOVÁ ROLÁDA

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
STIR-FRY Z VEPŘOVÉ PLECE

STIR-FRY Z VEPŘOVÉ PLECE

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 30 min.
Pomalu pečená vepřová plec

Pomalu pečená vepřová plec

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 6,5 hod.
PLNĚNÁ VEPŘOVÁ ROLÁDA

PLNĚNÁ VEPŘOVÁ ROLÁDA

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 1,5 hod.
STIR-FRY Z VEPŘOVÉ PLECE

STIR-FRY Z VEPŘOVÉ PLECE

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 30 min.