Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

PLEC bez kosti

Vepřová plec se hodí na všechny druhy úprav jako jsou: vaření, dušení, pečení, ale i jako mleté či trhané maso. Jde o maso, které si zachovává šťavnatost a křehkost. Ideální úprava masa je do omáček na houbách, na kmínu, jako sekaná nebo holandský řízek.
    

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Maso nechte před tepelnou úpravou v pokojové teplotě.

Mleté maso z plece můžete použít do karbanátků nebo sekané.

Pokud se chystáte maso grilovat, před marinováním jej důkladně naklepte nebo tzv. tenderizujte.

Maso nechte před tepelnou úpravou v pokojové teplotě.

Mleté maso z plece můžete použít do karbanátků nebo sekané.

Pokud se chystáte maso grilovat, před marinováním jej důkladně naklepte nebo tzv. tenderizujte.

Co dobrého uvařit?

Recepty

Pomalu pečená vepřová plec

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 6,5 hod.

PLNĚNÁ VEPŘOVÁ ROLÁDA

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

STIR-FRY Z VEPŘOVÉ PLECE

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 30 min.

Pomalu pečená vepřová plec

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 6,5 hod.

PLNĚNÁ VEPŘOVÁ ROLÁDA

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 1,5 hod.

STIR-FRY Z VEPŘOVÉ PLECE

Čas přípravy: 30 minut
Čas vaření: 30 min.