Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

NA GULÁŠ kostky

Vepřové kostky jsou oblíbenou součástí české kuchyně. Pokud si chcete pochutnat na poctivém guláši, tak právě toto maso je pro vás ta pravá volba. Můžete jej také dusit se zeleninou nebo použít i na přípravu jiných omáček. Vepřové obsahuje množství bílkovin a vitamíny skupiny B a další životně důležité látky, jako je draslík, železo, zinek a selen.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Maso na guláš můžete opéct na tuku vypečeném ze slaniny. Dodá guláši lahodnou chuť!

Jaký poměr masa a cibule zvolíte, je na vás, ale ideální je alespoň 3:2.

Pro dochucování sáhněte po sladké i ostré mleté paprice, česneku, majoránce a kmínu.

Maso na guláš můžete opéct na tuku vypečeném ze slaniny. Dodá guláši lahodnou chuť!

Jaký poměr masa a cibule zvolíte, je na vás, ale ideální je alespoň 3:2.

Pro dochucování sáhněte po sladké i ostré mleté paprice, česneku, majoránce a kmínu.

Co dobrého uvařit?

Recepty

ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ DUŠENÝ V TROUBĚ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 2 hod.

POMALU PEČENÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 4 hod.

SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 50 min.

ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ DUŠENÝ V TROUBĚ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 2 hod.

POMALU PEČENÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 4 hod.

SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ

Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 50 min.