Kuřecí spodní stehno se často označuje jako tzv. palička. Pod tímto označením je najdete v celé řadě receptů. Hodí se pro pečení v troubě nebo na grilu. Stejně jako další druhy kuřecího jde o lehce stravitelné maso, které obsahuje celou řadu vitamínů, aminokyselin a je zdrojem bílkovin.
V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.
S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.
Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.
Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.
Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.
Kuřecí paličky přes noc marinujte – maso nasaje více chuti bylinek a koření.
Tip na marinádu: smíchejte kečup, sójovou omáčku, zázvor, česnek, cukr a trochu vývaru.
Marinujte nebo obalujte v uzavíratelném plastovém sáčku. Je to praktičtější.
Kuřecí paličky přes noc marinujte – maso nasaje více chuti bylinek a koření.
Tip na marinádu: smíchejte kečup, sójovou omáčku, zázvor, česnek, cukr a trochu vývaru.
Marinujte nebo obalujte v uzavíratelném plastovém sáčku. Je to praktičtější.