Vepřové

Děkujeme za váš výběr:

ŘÍZKY krájené

Vepřová kýta je velmi kvalitní libové maso. Řízky jsou ideální na přípravu jako minutka, na roládu nebo jako přírodní řízek. Je jen na vás, jaké úpravě dáte přednost. Také spolehlivá česká klasika, jakou je řízek v trojobalu, vás nezklame. Kýta patří k nejžádanějším částem vepřového masa a zaručeně si pochutnáte.

Odkud pocházím

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

V Albertu najdete pouze maso s ověřeným původem od farmářů, kde je o zvířata dobře postaráno.

S radostí vám tak můžeme nabídnout čerstvé a kvalitní kousky masa.

U nás si maso zachovává správnou teplotu
po celou dobu expedice

Poctivě opracované maso v co nejkratším čase naporcujeme a zabalíme.

Od chvíle zabalení až po prodej v obchodech sledujeme teplotní řetězec a hlídáme správnou teplotu.

Po zakoupení udržujte maso při teplotě do 4 °C. Jen tak uchováte jeho čerstvost a kvalitu.

Jak udržíte maso co nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit, je vhodné jej zpracovat do 2 dnů.

Jak udržíte maso co
nejdéle čerstvé?

  • Maso nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
  • Domů maso přepravte ideálně v chladicí tašce.
  • Skladujte ho ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C
  • Maso zpracujte nejpozději do konce doby použitelnosti.

Tipy a triky

Plátky masa na přírodní řízek hezky naklepejte paličkou a po krajích nařízněte (maso se při smažení nezkroutí).

Plátky se zpravidla smaží při vyšších teplotách, proto použijte sádlo, ghí nebo rostlinný olej. Máslo naopak vhodné není.

Klasický řízek v trojobalu můžete obalit i dvakrát. Sice potřebuje delší čas na smažení, ale pochutnáte si.

Plátky masa na přírodní řízek hezky naklepejte paličkou a po krajích nařízněte (maso se při smažení nezkroutí).

Plátky se zpravidla smaží při vyšších teplotách, proto použijte sádlo, ghí nebo rostlinný olej. Máslo naopak vhodné není.

Klasický řízek v trojobalu můžete obalit i dvakrát. Sice potřebuje delší čas na smažení, ale pochutnáte si.

Co dobrého uvařit?

Recepty

ITALSKÁ KAPSA PLNĚNÁ ŠUNKOU A SÝREM

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.

VEPŘOVÉ ZÁVITKY PLNĚNÉ CHŘESTEM, PARMAZÁNEM A CAMPAGNOLO SALÁMEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 60 min.

PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ ŘÍZEK S HOŘČICOVOU SMETANOVOU OMÁČKOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

BRAMBOROVÍ SNĚHULÁCI A VEPŘOVÝ KAPŘÍK

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 45 min.

ITALSKÁ KAPSA PLNĚNÁ ŠUNKOU A SÝREM

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 20 min.

VEPŘOVÉ ZÁVITKY PLNĚNÉ CHŘESTEM, PARMAZÁNEM A CAMPAGNOLO SALÁMEM

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 60 min.

PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ ŘÍZEK S HOŘČICOVOU SMETANOVOU OMÁČKOU

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 20 min.

BRAMBOROVÍ SNĚHULÁCI A VEPŘOVÝ KAPŘÍK

Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 45 min.